30+ verkocht

Schoenveters - 10mm Blauw glitter

4,99 €
Lengte (cm)
Help me de juiste lengte te kiezen
paar paar paar
  • Rafelen of breken niet
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Creëer een unieke look

Leveringskosten + Leveringstermijn

Onbeperkte terugname voorwaarden

Betaling - kaarten die wij aanvaarden

Als je wilt dat je schoenen er adellijk uit zien, kies dan dit paar schoenveters uit onze collectie schoenveters met glitter. Deze veters hebben een koninklijke blauwe tint en ze glinsteren prachtig door de glitters. De breedte is een beetje breder dan de meeste gewone schoenveters die je kunt kopen en dit geeft onze veters net dat beetje extra.

Meestal is het zo met online winkels dat producten erg overdreven worden geplaatst. Wij bedoelen hiermee dat afbeeldingen van de producten vaak worden aangepast. Dit zorgt er vaak voor dat je als klant teleurgesteld bent in het uiteindelijke product. Dit probleem is eerder andersom als je producten koopt bij Feetunique.

Een erg goed voorbeeld hier van zijn onze veters met glitter. Deze glinsteren in de werkelijkheid nog veel meer dan wij ooit kunnen laten zien op de afbeeldingen. Je moet deze veters in het echt zien voordat je echt kan waarderen hoe mooi ze zijn. Om deze reden vragen wij onze kopers om beoordelingen achter te laten op de website zodat nieuwe klanten meningen kunnen lezen over onze producten.

Met deze elegante kleur en dit glinsterende oppervlak ga je er van uit dat dit paar behoorlijk duur is. Dit is een goede aanname, omdat wij er naar streven om al onze veters duurzaam en erg mooi te maken. Wij streven er echter ook naar om al onze producten aan te bieden tegen betaalbare prijzen en zo iedereen de kans te geven  Feetunique producten te kopen.

Om te laten zien dat we dit echt menen zullen we de prijzen van deze 10mm blauwe veters met glitter hier bespreken. Om een gloednieuw paar van deze veters te bestellen hoef je maar €4,99 te betalen, inclusief BTW. Zelfs de verzendkosten zijn erg laag: €2,50 voor elke bestelling.

Het leukste van dit alles, is dat je ook onze veters kunt delen met je vrienden en familie. Wij geven namelijk flinke kortingen op veters als je meer dan een paar tegelijkertijd bij ons besteld. Neem een kijkje in onze catalogus voor de verschillende kortingen waar je van kunt genieten bij onze verschillende veter selecties.

Beoordeel
Breedte: 10mm
Vervaardigd uit kwalitatief polyester