170+ verkocht

Schoenveters - 10mm Goud en zwart

4,99 €
Lengte (cm)
Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

100% Geld terug garantie

Betaling - kaarten die wij aanvaarden

Onbeperkte terugname voorwaarden

Leveringskosten + Leveringstermijn

Mode ontwerpers zijn al heel lang fan van de kleurencombinatie tussen metallic goud en zwart, omdat dit een zeer krachtige combinatie oplevert. Dit is de nieuwste aanvulling aan onze collectie 10mm veters met metaalkleur. Als je van glans houd zou ik echt minstens een paar uit deze selectie kopen. In het echt glanzen ze nog meer dan je op de foto kunt zien! Een type schoenveters zoals deze passen het best bij vrijetijdsschoenen.

Bij Feetunique kun je er gerust op zijn dat we je helemaal in de watten leggen. Dit komt omdat wij compleet de focus leggen op de tevredenheid van onze klanten. Wij erkennen dat het hebben van een online bedrijf zijn voor –en nadelen heeft en de snelheid van informatie is een goed voorbeeld van beide. Het is erg gemakkelijk voor onze klanten om iets te bestellen en dit te betalen, simpelweg omdat de communicatie online erg goed werkt. Wij weten echter ook dat als een klant ontevreden is met ons bedrijf of onze producten, dat zij met een druk op de knop een slechte beoordeling over ons kan achterlaten. Dit kan onze reputatie schaden ten opzichte van nieuwe potentiële klanten.

Dit is precies waarom wij zoveel nadruk leggen op klantentevredenheid. Als je een fan bent van online winkelen zijn we er bijna zeker van dat je ook wel eens de nodige problemen hebt gehad met bezorging. Vaak plaatsen winkels afbeeldingen van hun producten die speciaal aangepast zijn, zodat ze beter lijken dan ze werkelijk zijn. Achteraf ontvangen klanten dus producten die er niet zo uit zien als ze eerst verwacht hadden. Het komt ook vrij vaak voor dat verzendkosten erg duur zijn. Dit komt omdat de meeste online ondernemers er voor kiezen om hun producten te verzenden via koeriersdiensten.

Koop onze veters vandaag en geniet snel van het resultaat!

Wij hebben 2 verschillende lengtematen, dus kies zorgvuldig.

Dit zijn dingen die je uit de weg kan gaan als je er voor kiest om met Feetunique in zee te gaan. Onze afbeeldingen geven namelijk wel een werkelijk beeld van onze producten en wij vinden zelfs dat de textuur van onze producten in het echt vaak beter lijkt dan op onze foto’s. Wij zijn er zeker van dat als je onze producten van dichtbij bekijkt, dat je blij verrast zult zijn. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over onze verzendkosten. Dit komt omdat wij onze producten nooit versturen via dure koeriersdiensten. Wij hebben er voor gekozen om een partnership te beginnen met de Deense Post en versturen dan ook onze producten via de reguliere post. Deze manier is veel goedkoper en ook nog sneller! Je kunt al een paar van onze 10mm metaal goud en zwart bij je thuis bezorgd krijgen voor maar €2,50.

Beoordeel
Breedte: 10mm