160+ verkocht

Schoenveters - 10mm Zilver en zwart

4,99 €
Lengte (cm)
Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

100% Geld terug garantie

Betaling - kaarten die wij aanvaarden

Onbeperkte terugname voorwaarden

Leveringskosten + Leveringstermijn

Schoenveters met metalen vlokken zijn het grootste nieuwe ding op het gebied van schoenveters en dit komt vooral omdat ook effen schoenen in de mode zijn. Dit specifieke paar komt uit deze categorie en combineert metallic zilver met zwart om een textuur te produceren die letterlijk glanst. Bestel jezelf vandaag nog een paar, helemaal als je in het bezit bent van effen witte schoenen en ze echt wil laten opvallen.

Schoenveters uit onze platte 10mm metalen categorie lijken werkelijk luxueus, aangezien ze fel glanzen onder het licht. Deze paren zijn ideaal om te gebruiken als je een speciale gelegenheid hebt om heen te gaan. En ook al lijken deze schoenveters erg prijzig, ze zijn echter behoorlijk betaalbaar. Dit is het Feetunique merkteken. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen, terwijl we toch onze producten aanbieden tegen redelijke prijzen.

Dit specifieke paar veters en daarbij ook alle veters uit deze selectie kunnen al voor jou zijn voor maar €4,99 per paar. Al onze gepubliceerde prijzen hier op de website zijn inclusief BTW. Het is gunstig om meerdere paren veters tegelijk te bestellen. Als je twee paar veters uit deze categorie koopt, krijgt je automatisch een korting van €1,99. Bij een bestelling van drie paar loopt de totale korting op tot €3,99. Dit betekend dat je respectievelijk maar €7,99 en €10,99 hoeft te betalen!

Koop onze veters vandaag en geniet snel van het resultaat!

Wij hebben 2 verschillende lengtematen, dus kies zorgvuldig.

Deze specifieke veter heeft een breedte van 10mm. Dit is net iets breder dan de meeste andere schoenveters op de markt. Dit is een uitzonderlijke eigenschap, want het maakt de textuur op de veter ook nog net iets opvallender, zelfs op grotere afstand. Wij laten normaal gesproken de klant zelf kiezen welke lengte zij de juiste vinden voor hun type schoenen.

In deze categorie bieden wij twee verschillende lengtes aan. Om de juiste lengte te kiezen, zodat deze goed bij je schoenen past, moet je de hoeveelheid veterogen in de gaten houden. Mocht je een klein(er) type schoenen hebben, kun je het beste kiezen voor de kortere versie. Voor grotere schoenen, zoals laarzen, is de langere veter variant de betere keuze. Wees zorgvuldig bij het maken van deze keuze, aangezien te korte of te lange schoenveters er heel slordig uit kunnen zien.

Beoordeel
Breedte: 10mm