Tweekleurige Schoenveters

Tweekleurige schoenveters: het beste van twee werelden
De sterkste contrasten en de meest veelzijdige combinaties. De meest schitterende kleuren en de allerbeste kwaliteit. De standaard breedte en de extra bijzondere eigenschappen. Tweekleurige schoenveters zijn niet zomaar een paar schoenveters, ze zijn uniek en je kan ze vinden in onze bijzondere schoenveterwinkel waar durf, creativiteit en gevoel voor stijl worden beloond. Scroll door ons uitgebreide en uitzonderlijke aanbod schoenveters en maak je klaar om te stralen.

Lengte (cm):

paar paren paren

Lengte (cm):

paar paren paren

Lengte (cm):

paar paren paren

Andere categorieën


Vervang je oude schoenveters door onze unieke exemplaren

Laat ons eerlijk zijn: de schoenveters die standaard bij je schoenen geleverd werden zien er niet alleen als prullen uit, ze zijn ook saai. In feite zijn het dus saaie prullen. Gooi ze meteen maar in de prullenbak waar ze de rest van hun dagen horen te slijten. Vervang ze door onze tweekleurige schoenveters die je niet alleen kan krijgen in de kleuren waar je altijd al van droomde, maar ook in elke gewenste lengte. Bovendien zijn ze precies het tegenovergestelde van goedkope prullen en zijn daarmee bijzonder ... kostbaar? Ja, inderdaad: kostbaar!

Uniek FeetUnique

Met tweekleurige schoenveters ondergaan je schoenen een ware gedaanteverwisseling. Een paar schoenveters uit ons exclusieve gamma betekent meteen ook dat jij de enige in je vriendenkring bent met een unieke stijl, tenzij iemand van je vrienden bij ons hetzelfde paar heeft gekocht. Deze unieke schoenveters worden immers nooit standaard bij een paar nieuwe schoenen geleverd en kunnen ook niet in om het even welke winkel gekocht worden. Onze tweekleurige schoenveters zijn niet alleen enig in hun soort, als je ze draagt ben je al net zo uniek.
 

Verander op elk ogenblik de stijl van je schoenen

Tweekleurige schoenveters kan je op om het even welke manier knopen en gezien ze een standaardbreedte hebben en geleverd kunnen worden in de lengte die je zelf verkiest, kan je er zeker van zijn dat ze perfect in de veterogen van je schoenen passen. Misschien knoop je deze zoals op onze foto’s, misschien vind je een eigen manier om ze te knopen: een bepaalde kleur precies in het midden en een andere kleur wat hogerop. De combinaties zijn werkelijk eindeloos (sommigen combineren zelfs kleuren die helemaal niet bij elkaar passen!) .

Verschillende kleuren voor verschillende soorten schoenen

We proberen de meest universele kleurencombinaties te bieden en zijn vast van plan deze combinaties in de toekomst uit te breiden. Laat ons dan ook gerust weten of er kleurencombinaties zijn die jij graag in ons aanbod zou willen zien. Deze schoenveters zijn ook verkrijgbaar in verschillende lengtes. Zo kan je zowel een paar stoere wandelschoenen als een paar schattige babyschoentjes opfleuren met onze schoenveters. Eigenlijk vragen we ons af welk paar schoenen er niet fleurig uitzien met tweekleurige schoenveters.

Tweekleurige schoenveters van onverslijtbare kwaliteit

We zijn er zo van overtuigd dat onze tweekleurige schoenveters een leven lang zullen meegaan dat er op ons teruggave beleid geen vervaldatum staat. Door de perfecte wrijving die men bij geen enkel ander paar schoenveters vindt, komen deze nooit los en zitten ze altijd prima. Ook de kleuren zullen nooit vervagen. Over honderd jaar zullen deze er nog altijd even vrolijk uitzien als op de dag dat je ze voor de allereerste keer door je schoenen reeg. Niet alleen jij zal deze schoenveters fantastisch vinden, ook je achter- achterkleinkinderen zullen aan deze tweekleurige schoenveters nog evenveel plezier beleven.

Elke kleurencombinatie is even milieuvriendelijk

Deze schoenveters zien er misschien wat wereldvreemd uit, maar werden wel ontworpen met aandacht voor deze wereld. Al onze schoenveters zijn goedgekeurd door OEKO-TEX®, een onafhankelijk bedrijf dat alle textielproducten op hun milieuvriendelijkheid test. Je kan hier alles te weten komen over dit STANDARD 100 certificaat. Alle informatie die je er kan vinden is interessanter dan je op het eerste gezicht zou denken, maar misschien zijn wij wel bevooroordeeld omdat we er zo trots op zijn.