10mm roze geblokte schoenveters

4,99 €
Lengte (cm)
Help me de juiste lengte te kiezen
paar paar paar
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus

100% Geld terug garantie

Betaling - kaarten die wij aanvaarden

Onbeperkte terugname voorwaarden

Leveringskosten + Leveringstermijn

Dit paar prachtige schoenveters is ontworpen voor alle meisjes of mensen met een liefde voor vrouwelijke tintjes. Het effect van deze schoenveters met zwarte schoenveters kan gewoon niet genegeerd worden! Wordt het ook niet eens een keertje tijd dat je oude, versleten schoenveters worden vervangen? Trakteer jezelf daarom op deze spectaculaire veters.

Iets wat je moet weten over Feetunique, is dat wij niet tevreden zijn met het stellen van compromissen. Wij zijn altijd aan het experimenteren en wij proberen uit te zoeken wat de klant echt wil. Voordat wij begonnen zijn met deze winkel, hebben wij bijvoorbeeld eerst onderzocht welke problemen klanten vaak tegen komen bij het online winkelen. Wij zijn er achter gekomen dat veel mensen die online winkelen niet tevreden zijn met de gebruikte verzendmethodes als het aan komt op hun bestellingen.

Na onderzoek kwamen wij tot de conclusie dat de kern van dit probleem kan liggen bij het feit dat de meeste online leveranciers hun producten versturen via transportdiensten zoals koeriers. Deze methode is veel te duur, heeft verder ook een veel groter risico op product beschadiging tijdens het transport en soms duurt het meer dan een week voordat de producten bezorgd worden.

Het grootste probleem van deze methode is echter dat bij het afleveren van de bestelling, de producten alleen persoonlijk aan de ontvanger afgegeven mogen worden. Dit betekend als jij de persoon bent op wiens naam de bestelling staat, jij ook de persoon moet zijn die thuis moet wachten om het in ontvangst te nemen. Als je, om welke reden dan ook, op het moment van aflevering net niet beschikbaar bent is de kans aanwezig dat het pakketje naar het postkantoor wordt gestuurd. In plaats van thuisbezorging kun je dan, al na een dag wachten, het pakketje zelf op gaan halen.

De problemen hebben er toe geleid dat Feetunique een alternatieve manier heeft gevonden tot het verzenden van onze schoenveters. Om alle voorgaande redenen is de Deense Post nu onze officiële partner. Ja dat klopt, al onze producten worden verzonden via de reguliere post. Dit is waarom, als je dit 10mm witte paar met grote roze blokken wilt bestellen, dit maar €2,50 kost. De wachttijd is ook maar 2-4 dagen, waardoor we al twee van de problemen hebben aangepakt.

Het beste is nog wel dat je ook niet meer thuis hoeft te blijven om te wachten op de aflevering van je bestelling. Je kunt nu simpelweg elke morgen je brievenbus controleren om te kijken of je nieuwe Feetunique veters al zijn aangekomen.

Beoordeel
Vervaardigd uit kwalitatief polyester
Breedte: 10mm