30+ verkocht

Schoenveters - 10mm Roze glitter

4,99 €
Lengte (cm)
Help me de juiste lengte te kiezen
paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

Leveringskosten + Leveringstermijn

Onbeperkte terugname voorwaarden

Betaling - kaarten die wij aanvaarden

Dit is een geweldige tijd om in te leven! Je kunt als man nu namelijk ook gewoon roze veters dragen als je daar zin in hebt en niemand zal je er raar om aankijken. De kleur roze lijkt zelfs vaak erg gaaf bij mannen, net zoals bij de vrouwen natuurlijk. Bekijk dit paar eens goed en je zult begrijpen waar we het over hebben. Veel plezier!

Om te begrijpen waar het bij Feetunique allemaal om draait hoef je maar drie dingen te onthouden: goede kwaliteit, betaalbaarheid en een geweldige klantenservice.

Goede kwaliteit

De oprichters van ons bedrijf kunnen werkelijk niet begrijpen dat sommige winkels hun klanten niet de meeste waarde voor hun geld willen bieden. Dit hoort altijd het belangrijkste doel te zijn van een bedrijf; om klanten het gevoel te geven dat het product de moeite waard is. Wij proberen dit zelf zo goed mogelijk te doen door schoenveters te produceren van top kwaliteit. Wij zien graag onze klanten genieten van onze schoenveters voor de langst mogelijke tijd, dus we produceren ze niet alleen om fysiek aantrekkelijk te zijn, maar ook sterk en duurzaam.

Betaalbaarheid

Mensen zeggen vaak dat goede dingen nooit goedkoop zijn. Wij geloven hier echt niet in en bieden dan ook hoogwaardige schoenveters aan tegen zeer betaalbare prijzen. Een gloednieuw paar van onze platte 10mm schoenveters met glitter kost maar €4,99. Wij bieden hiernaast ook stevige kortingen als je meerdere paren in een keer besteld. Bij het kopen van twee paar krijg je als klant al een korting van €1,99. Deze korting loopt op tot een geweldige €3,99 van de totaalprijs bij aankoop van drie paar veters.

Geweldige klantenservice

Òm dit alles af te ronden, streven wij er ook naar om onze klanten een hele goede klantenservice te bieden om samen een perfecte online winkel ervaring te creëren. Zelfs onze verzendmethoden zijn speciaal ontwikkeld voor jou, onze klant. Als je graag meer te weten komt over ons bedrijf of wat we doen om jou beter van dienst te zijn kun je een kijkje nemen aan de linkerkant van dit scherm en onder het kopje “informatie” kun je hier alles over lezen.

Beoordeel
Breedte: 10mm
Vervaardigd uit kwalitatief polyester