• 1740+ verkocht

  Schoenveters - 10mm Goud

  4,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Creëer een unieke look
  • Rafelen of breken niet
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  Previous
  Next

  Speciale evenementen vragen soms om speciale kledingstukken, dus je kunt het beste je arsenaal uitbreiden met onze metalen schoenveters. En wat glanst er meer dan goud? Onze metalen gouden veters  zijn erg opvallend, dus het is misschien een goed idee om ze te dragen met een donkere kleur schoenen om een gebalanceerd uiterlijk te krijgen.

  Effen gekleurde schoenen zijn op dit moment erg trendy en als je een paar van deze schoenen hebt, passen daar heel goed speciale schoenveters bij. Helemaal als je effen zwarte schoenen draagt, zullen deze veters met goud hier prachtig bij passen. Het metalen effect en de gouden glans laten dit paar veters letterlijk glinsteren onder de zon. De combinatie van zwart met goud is eigenlijk nooit verkeerd. De beide kleuren lijken vaak spectaculair als je ze samen gebruikt.

  Je denkt misschien dat omdat er behoorlijk veel leveranciers bestaan, dat er dus evenveel verschillende soorten veters met metalen effecten verkrijgbaar zullen zijn. Waarom zou je dan voor Feetunique kiezen? Nou, er zijn veel goede redenen om dit te doen, maar laten we de focus leggen op de dingen waarin wij het beste zijn.

  Schoenveters van top kwaliteit

  Je kunt er gerust op zijn dat je echte waarde voor je geld krijgt als je iets bij Feetunique koopt. Alle veters uit onze collectie worden geproduceerd met de beste hoogwaardige materialen, zoals dikke draden en dichte kleuren die niet snel zullen vervagen. De punten van de schoenveters, ook wel aglets genoemd, zijn ook zo geperfectioneerd dat ze niet gemakkelijk kapot zullen gaan.  

  Koop onze veters vandaag en geniet snel van het resultaat!

  Wij hebben 2 verschillende lengtematen, dus kies zorgvuldig.

  Betaalbare prijzen

  Je kunt zelf een vergelijking maken. De prijzen van onze producten zijn redelijk en betaalbaar. Wij zijn van mening dat iedere schoen eigenaar de kans moet hebben om minstens een extra paar veters te kunnen kopen, naast de simpele, standaard veters die gratis bij nieuwe schoenen worden geleverd. Als het hebben van een complete collectie schoenen je iets te duur word, kun je er altijd voor kiezen om een selectie schoenveters aan te leggen. Op deze manier kan je steeds een nieuwe combinatie maken ook al heb je maar één paar schoenen.

  Beoordeel
  Model: 10M-Flat-Gold
  Breedte: 10mm