• Witte Schoenveters

  Ga voor pure perfectie, ga voor witte schoenveters

  Een onbeschreven blad papier. Dwarrelende sneeuwvlokken. Het schitterende licht op het einde van een tunnel. Iets wat stralend wit is, valt op. Staat wit voor maagdelijkheid? Staat wit voor geboorte en vernieuwing? Misschien. Er zijn legio zaken die de kleur wit oproept. De mogelijkheden zijn eindeloos, net zoals de combinaties die je met onze witte schoenveters kunt maken. Witte schoenveters doen het werkelijk in elk type schoen schitterend. Wij bij FeetUnique willen jou echter wel voor een ding waarschuwen: misschien raak je alle applaus die je voor onze witte schoenveters overal krijgt ooit wel eens beu.

  3580+ producten verkocht
  3580+ verkocht

  Lengte (cm):

  Langer voor laarzen »
  paar paar paar
  1500+ producten verkocht
  1500+ verkocht

  Lengte (cm):

  Langer voor laarzen »
  paar paar paar
  1060+ producten verkocht
  1060+ verkocht

  Lengte (cm):

  Langer voor laarzen »
  paar paar paar
  1220+ producten verkocht
  1220+ verkocht

  Lengte (cm):

  Langer voor laarzen »
  paar paar paar
  680+ producten verkocht
  680+ verkocht

  Lengte (cm):

  Langer voor laarzen »
  paar paar paar
  680+ producten verkocht
  680+ verkocht

  Lengte (cm):

  paar paar paar
  110+ producten verkocht
  110+ verkocht

  Lengte (cm):

  paar paar paar
  190+ producten verkocht
  190+ verkocht

  Lengte (cm):

  paar paar paar
  230+ producten verkocht
  230+ verkocht

  Lengte (cm):

  paar paar paar
  120+ producten verkocht
  120+ verkocht

  Lengte (cm):

  paar paar paar

  Lengte (cm):

  paar paar paar

  Lengte (cm):

  paar paar paar

  Lengte (cm):

  paar paar paar

  Andere categorieën


  Witte schoenveters: perfect als vervanging voor elk type schoenveter 

  Wit is een universele kleur en staat goed bij vrijwel elke andere kleur. Onze witte schoenveters hebben een standaardbreedte en passen perfect in elk soort veterogen. Onze witte schoenveters kun je krijgen in de lengte die perfect bij je schoenen past zodat je nooit in de knoei geraakt met te lange of te korte schoenveters. Met witte schoenveters hoef je je nooit af te vragen of een bepaalde combinatie wel geslaagd is. Wit doet het goed in combinatie met om het even welke kleur schoenen, zelfs met witte schoenen. Witte schoenveters in gele of in off-white schoenen zijn echter wel wat riskant.

  Een stijlvolle meerwaarde voor sneakers

  Zit je verlegen om inspiratie? Weet je niet goed hoe je witte schoenveters met sneakers kan combineren? Volg ons dan op Instagram. Voor je het weet scroll je urenlang om alle mogelijke combinaties te bekijken. Wit vormt met donkere kleuren een sterk contrast en benadrukt de zachtheid van lichte kleuren. Zelfs met schoenveters in zachte kleuren zal je nooit ditzelfde effect bereiken. Je kunt ze zelfs perfect in volledig witte sneakers rijgen. Als dit geen klasse uitstraalt, dan weten we het ook niet meer.

  Geen risico op losse of rafelige schoenveters

  Wij maken eersteklas schoenveters. We kunnen je verzekeren dat je met onze schoenveters nooit in de knoei zal raken en dat je je geen zorgen hoeft te maken dat jouw schoenveters er na verloop van tijd rafelig bijhangen. Onze schoenveters gaan echt een leven lang mee. Waarom? We onderwerpen onze schoenveters aan een speciaal proces waardoor de wrijving optimaal is. Eenmaal je je schoenveters stevig hebt vastgeknoopt, blijven ze ook stevig vastgeknoopt. Niet alleen ziet een paar loszittende witte schoenveters er niet uit, losse schoenveters kunnen ook bijzonder gevaarlijk zijn. Stel je maar eens voor dat je over een afgrond hangt te slingeren. Ook geen liefhebber hiervan? Groot gelijk. Veiligheid voor alles!

  Witte zuiverheid voor elk type schoen

  Witte schoenveters zijn heel populair en daarom bieden we ze jou graag in alle mogelijke vormen en stijlen aan zodat je je favoriete kleur schoenveters in elk type schoen kan dragen. Ze doen het werkelijk goed in elk type schoen: geklede schoenen, sneakers, sportschoenen of wandelschoenen. Onze witte schoenveters zijn zelfs verkrijgbaar in reflecterende versie. Ideaal om om middernacht op ontdekkingstocht te trekken of om te gaan rennen voor de zonsopgang. Op zoek naar witte schoenveters die makkelijk vast te binden zijn? Ga dan voor onze exemplaren die je niet hoeft te knopen. Het is dus zo klaar als een (wit) klontje: onze witte schoenveters doen het ongeacht de situatie prima.

  Zo sterk als ivoor, maar heel wat goedkoper

  De duurzaamheid en elasticiteit van schoenveters hangen af van wat je met je schoenen doet. Onze schoenveters echter, laten het nooit afweten. De prijzen die wij voor onze schoenveters vragen zijn bijzonder democratisch en de prijs voor de levering rekenen we helemaal niet aan. Eigenlijk kan je ons een beetje beschouwen als de schoenveter-Kerstman. Net zoals hem, kunnen we werkelijk alles aan huis leveren. Mochten we beschikken over die bijzondere schoenen die de Griekse god Hermes droeg, ook dan zouden we ze persoonlijk bij je thuis komen afgeven. Ooit als eens hun schoenveters goed bekeken? Ja hoor: persoonlijke klanten bij FeetUnique!

  Helpen het milieu schoon te houden

  De bleekmiddelen en de verven die we gedurende het hele productieproces gebruiken dragen, net als onze schoenveters, het  STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificaat. Meer weten hierover? Dat kan hier. (Er al op gelet hoe mooi hun oranje letters staan tegen een witte achtergrond? Een bron van inspiratie voor een prachtige combinatie met witte schoenveters!)