Klassieke Dunne ronde schoenveters

Kom stijlvol voor de dag met geklede schoenveters

Stijlvol gekleed gaan betekent dat alles perfect op elkaar afgestemd is, net zoals de radertjes en ankertjes in een exclusief polshorloge. En net zoals een eersteklas schitterende polshorloge een van de eerste accessoires is die mensen meteen opvalt, zijn ook kwaliteitsvolle en elegant ontworpen schoenveters een aanwinst voor je hele outfit. Meteen al als je een kamer binnentreedt, vallen je schoenen op. En je weet wat men zegt: de eerste indruk is blijvend.

2700+ producten verkocht
2700+ verkocht

Lengte (cm):

paar paar paar
560+ producten verkocht
560+ verkocht

Lengte (cm):

paar paar paar
1430+ producten verkocht
1430+ verkocht

Lengte (cm):

paar paar paar
1600+ producten verkocht
1600+ verkocht

Lengte (cm):

paar paar paar
1130+ producten verkocht
1130+ verkocht

Lengte (cm):

paar paar paar
1370+ producten verkocht
1370+ verkocht

Lengte (cm):

paar paar paar
680+ producten verkocht
680+ verkocht

Lengte (cm):

paar paar paar
810+ producten verkocht
810+ verkocht

Lengte (cm):

paar paar paar
250+ producten verkocht
250+ verkocht

Lengte (cm):

paar paar paar
460+ producten verkocht
460+ verkocht

Lengte (cm):

paar paar paar
390+ producten verkocht
390+ verkocht

Lengte (cm):

paar paar paar
370+ producten verkocht
370+ verkocht

Lengte (cm):

paar paar paar
290+ producten verkocht
290+ verkocht

Lengte (cm):

paar paar paar
360+ producten verkocht
360+ verkocht

Lengte (cm):

paar paar paar
130+ producten verkocht
130+ verkocht

Lengte (cm):

paar paar paar

Andere categorieën

Specificaties van geklede schoenveters

  • Breedte: 2,5 mm
  • Kunnen gebruikt worden in elk type schoen, maar zijn het meest geschikt voor subtiele en lederen schoenen.
  • Ze zijn vervaardigd uit katoen met binnenin een versterkte koord voor extra stevigheid.
  • Ze zijn afgewerkt met een wax-laagje dat zorgt voor een subtiele glans dat ze resistent maakt voor vuil of vlekken.
  • Stevigheid: 8/10
  • Ze zijn gemaakt uit kwaliteits materialen waardoor ze een leven lang meegaan.
  • Verkrijgbaar in 4 lengtes: 60 cm, 75 cm, 90 cm, 110 cm

Geklede schoenveters geven formele schoenen net dat ietsje meer

In sneakers kun je vrijwel elke soort schoenveters dragen. Ga je echter iets formeler gekleed, of het nu is om een sollicitatiegesprek te voeren, goed te scoren op een eerste afspraakje, zakenrelaties te ontmoeten of wat je ook maar van plan bent, dan kunnen je schoenveters het verschil maken. Je kunt deze schoenveters zeker veroorloven, de vraag is echter of je het je kan veroorloven om deze niet te dragen. We willen zeker niet stil blijven staan bij alle kleine dingen die een verschil kunnen maken in het leven, maar willen wel benadrukken dat onze geklede schoenveters er een van zijn. Speel dus op veilig en kies voor onze geklede schoenveters!

Uitzonderlijke vervangingsmogelijkheden

Kleur is belangrijk, net als lengte, betrouwbaarheid en duurzaamheid. De schoenveters die de schoenenfabrikant bij je schoenen standaard heeft geleverd, zien er nu misschien nog prima uit, maar dit betekent niet dat ze in de toekomst niet kunnen gaan rafelen. Onze geklede schoenveters hebben een standaardbreedte en passen hiermee door elk soort veterogen zodat je ze in vrijwel elk nieuw paar schoenen kunt gebruiken. Je kan deze verkrijgen in verschillende kleuren zodat je zelf kunt kiezen of je je schoenen wilt laten opvallen of eerder voor een subtiele look gaat. Vergelijk onze schoenveters gerust met een op maat gemaakte smoking! Het grote verschil is de zoektocht naar dat ene bijzondere exemplaar, de prijs en het opnemen van de perfecte maat.

Betrouwbaarheid en duurzaamheid

Stel je je maar eens voor dat je schoenveters loskomen op een belangrijke bijeenkomst! Je wilt vast niet als een amateur herinnerd worden. Door de optimale wrijving komen onze schoenveters nooit los: als ze eenmaal vastzitten, zitten ze goed vast! Ze gaan ook letterlijk een leven lang mee: geen kleuren die vervagen, geen rafelige randen, geen gedoe! Dit is het soort duurzaamheid die je verwacht van een paar veiligheidsschoenen. Deze geklede schoenveters draag je echter niet in de werkplaats, maar op kantoor.

Onze geklede schoenveters bieden jou comfort, gebruiksgemak en gemoedsrust. 

Formele kledij heeft de reputatie oncomfortabel te zitten. Onze geklede schoenveters zijn dit echter helemaal niet! Comfort was onze prioriteit, gebruiksgemak was onze inspiratie. Twijfel daarom niet om onze schoenveters te kopen: je zal er een leven lang comfortabel kunnen van genieten. Een van onze doelstellingen was het hele proces van aankoop tot genieten van deze exclusieve schoenveters te laten aanvoelen als een mini-vakantie. Opscheppen willen we helemaal niet , maar hierin zijn we volgens ons wel geslaagd!

Verlegen om gespreksstof? Kaart dan de milieuvriendelijkheid van onze schoenveters aan

Je herkent de volgende situatie vast wel: in afwachting van een vergadering in een van de grootste congrescentra van de stad staat iedereen wat over koetjes en kalfjes te praten. Geef het gesprek eens een andere wending: “Mijn schoenveters zien er niet alleen goed uit, ze beschikken ook over het OEKO-TEX® STANDARD 100-certificaat.” Als je gesprekspartner vraagt wat dit precies inhoudt, wees dan voorbereid door alles over dit certificaat te lezen. Hier kan je lezen dat onze schoenveters vervaardigd werden met respect voor het milieu. Zowel onze bleekmiddelen als onze verven en alle andere chemicaliën die we gebruiken zijn veilig voor mens en milieu en werden door onafhankelijke specialisten ter zake gecontroleerd. Wil je gesprekspartner ook zijn eigen schoenveters aanprijzen, probeer dan vooral niet neerbuigend te grinniken. 

De beste prijs, kwaliteit en een perfecte aftersales

Voor minder dan 4 Euro kun je een paar schoenveters uitkiezen die volledig aan je wensen voldoen qua afmetingen, kleur en design. Bovendien worden alle schoenveters gratis bij jou thuis geleverd. Ben je om een of andere reden (wat we ten zeerste betwijfelen) toch niet helemaal tevreden over onze schoenveters, dan kun je deze een leven lang naar ons terugsturen. Nog even meegeven dat schoenveters onze specialiteit zijn en dat we ervan overtuigd zijn dat de kwaliteit de beste is die je op de markt kan vinden. Doe de test: bestel onze schoenveters en probeer ze uit. Toch niet helemaal wat je ervan verwachtte? Je hebt er niets mee verloren gezien je ons deze altijd terug kan sturen. Hoewel de kans klein is dat buitenaardse wezens jou een bezoekje brengen met hoogtechnologische schoenveters uit hun universum, toch zijn we ervan overtuigd dat ze zeker geen concurrentie vormen voor onze exemplaren.

Geklede schoenveters die je in geen enkele winkel vindt

Op onze website bieden we schoenveters aan in lengtes die je in geen enkele winkel zal terugvinden. Wat je ook zoekt, we zijn ervan overtuigd dat wij het hebben. De bedoeling van ons uitgebreide aanbod is tegemoetkomen aan alle wensen van elke klant. De geplastificeerde uiteinden van onze schoenveters, veterstiften genoemd, zijn bijzonder stevig. Je zal nergens dezelfde kwaliteit schoenveters terugvinden omdat de meeste andere producenten helemaal geen aandacht besteden aan dergelijke kleine details. We zijn overtuigd dat je voldoende vertrouwen hebt in ons om een aankoop te overwegen. Je zal onze schoenveters in alle vertrouwen kunnen dragen! Is je schoenveters knopen het laatste wat je doet voor je de deur uitgaat? Dan is dit de laatste stap die je onderneemt om je schoenen te doen stralen!