• Plat Patroon Schoenveters

  Tweekleurige schoenveters voor echt unieke schoenen

  We zijn ervan overtuigd dat een paar modieuze schoenveters zonder enige twijfel de meest onderschatte manier is om jezelf te uiten. Op een catwalk wordt helemaal geen aandacht besteed aan deze bijzondere accessoires! Maar aangezien je op onze website bent terechtgekomen, is het duidelijk dat jij schoenveters wel belangrijk vindt en dat jij iemand bent die waarde hecht aan het vrolijke en excentrieke, aan het schattige en het creatieve. De enige vragen die ons nu nog resten: voor welk paar schoenveters ga jij en zullen we vrienden worden?

  220+ producten verkocht
  220+ verkocht

  Lengte (cm):

  paar paar paar
  20+ producten verkocht
  20+ verkocht

  Lengte (cm):

  Langer voor laarzen »
  paar paar paar
  20+ producten verkocht
  20+ verkocht

  Lengte (cm):

  Langer voor laarzen »
  paar paar paar
  50+ producten verkocht
  50+ verkocht

  Lengte (cm):

  paar paar paar
  20+ producten verkocht
  20+ verkocht

  Lengte (cm):

  paar paar paar
  70+ producten verkocht
  70+ verkocht

  Lengte (cm):

  paar paar paar

  Lengte (cm):

  paar paar paar

  Lengte (cm):

  paar paar paar

  Andere categorieën

  De specificaties van tweekleurige schoenveters

  • Breedte: 10 mm
  • Materiaal: polyester, speciaal in een sterk patroon geweven voor extra stevigheid.
  • Geschikt voor elk type schoenen, zonder uitzondering!
  • Elasticiteit: 7%
  • Duurzaamheid: 9/10
  • Verkrijgbaar in 9 lengtes: 70 cm, 90 cm, 110 cm, 130 cm, 150 cm, 175 cm, 200 cm, 250 cm, 300 cm.

  Perfect geschikt om andere schoenveters te vervangen

  Onze tweekleurige schoenveters rafelen nooit uit en de kleuren vervagen niet. Precies daarom zijn ze perfect geschikt om andere schoenveters te vervangen. Maar laten we eerlijk zijn: de kern van het probleem is dat je oude schoenveters gewoon saai zijn. Je hebt een paar schoenen waar je zo trots op mag zijn en dan ... saaie schoenveters. Dus doe hier iets aan: neem geen genoegen met goedkope, kleurloze en onpersoonlijke schoenveters die in je schoenen zitten en ga voor kleurrijke schoenveters.

  De schoenen die je altijd al wilde hebben

  Al onze schoenveters, dus ook deze, hebben een perfecte wrijving zodat ze nooit los komen te zitten en kan je in verschillende lengtes verkrijgen. Met een elasticiteit van 7% zitten deze schoenveters altijd aangenaam, zonder je voeten een benauwd gevoel te bezorgen. Ze zijn ook bijzonder duurzaam, zodat je er altijd op kan rekenen, ongeacht het terrein, de activiteit of het type schoenen. Als je voldoende zelfvertrouwen hebt om kleurrijke schoenveters met een uniek patroon te dragen, dan bieden wij jou een kwaliteit die meer dan het vertrouwen waard is.

  Populaire verzamelobjecten

  Draagt er nog niemand in je vriendengroep kleurrijke schoenveters? Dan is het hoog tijd dat jij de eerste wordt. Met een grote verscheidenheid aan stijlen, thema’s en kleurencombinaties kun je zoveel experimenteren als je zelf wilt. Heb je een paar rode schoenen? Waarom deze niet combineren met schoenveters met lieveheersbeestjes? Wil je je eenvoudige witte sneakers dragen op een popconcert? Combineer deze dan met schoenveters met zwart en rode schedels en je zal zeker opvallen. Kortom: snel heb je een kleerkast vol schoenveters.

  Grote verscheidenheid aan ontwerpen

  Ons gigantische team onderzoekers, wetenschappers en professors deed onderzoek naar trends, patronen en algemene interesses van de maatschappij. Op basis van het resultaat van dit onderzoek stelden we een uitgebreide selectie samen die aan ieders wensen voldoet. Dit aanbod kunnen we altijd uitbreiden. Aarzel dus niet om ons je voorstellen toe te sturen. In die tussentijd stellen we je graag tevreden met je tweede keuze.

  Prima geschikt als cadeautje

  Op zoek naar een ideaal en origineel geschenk voor een sneakerverzamelaar? Of de persoon van een grappige, coole, schattige of een verfijnde stijl houdt, een paar gloednieuwe, schitterende en kleurrijke schoenveters zal hij zeker weten te waarderen. Bovendien beschikken onze schoenveters over een OEKO-TEX® STANDARD 100 certificaat wat betekent dat deze milieuvriendelijk zijn.

  Unieke kwaliteit, prijs en retour voorwaarden

  Onze kleurrijke schoenveters gaan letterlijk een leven lang mee. Ze zijn van een prima kwaliteit en heel duurzaam en net daarom staat er op ons retour beleid geen vervaldatum. We zijn ervan overtuigd dat zelfs een heel leger jou niet zal kunnen overtuigen om afstand te doen van deze schoenveters. De prijs van net geen vier euro en de gratis* levering maken het plaatje compleet. Opscheppen willen we echt niet doen, maar we kunnen helaas niet anders.