• 110+ verkocht

  Platte lederen zwarte schoenveters

  6,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Creëer een unieke look
  • Rafelen of breken niet
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus

  Met zwarte lederen schoenveters kan je de wereld aan

  Zwarte lederen schoenveters vormen je schoenen om tot luidsprekers die het ritme volgen waarop jij de wereld verkent. Vanaf nu volgt de hele wereld jouw tempo. Ga jij sneller lopen, dan draait de aarde sneller met jou mee, wil je even op adem komen en het wat rustiger aan doen, dan valt ook de hele wereld stil. En dat allemaal omwille van jouw schoenveters?

  Precies! Jij en jij alleen zal verantwoordelijk zijn voor de rotatie van de wereld, gewoon door je dagelijkse leven te leiden. Dat is de kracht van onze zwarte lederen schoenveters.

  Zwart leder wordt al eeuwenlang geassocieerd met klasse en een sexy uitstraling. Het is strak en verfijnd, maar tegelijkertijd streng en mysterieus. Welk effect het zal hebben is moeilijk te achterhalen, maar een ding is zeker: met zwart leder krijgt je outfit een bijzonder effect. Kunnen deze schoenveters dienstdoen als zweepjes? Uiteraard. En wat zich tussen volwassenen afspeelt achter gesloten deuren, daar hebben wij helemaal niets mee te maken. 

  Voor sneakerliefhebbers betekenen deze schoenveters net zoveel als voor Kungfu-fanaten die net hun zwarte band binnen hebben gehaald. Met deze schoenveters kun je je schoenen opwaarderen zodat ze helemaal niet meer van deze wereld zijn. Voortaan sta je ver boven elk ander individu. Waarom? Omdat niemand kan tippen aan jouw schoenveters.

  Heeft de hele wereld je in de steek gelaten? Knoop deze zwarte futuristische accessoires door je schoenen en je kan rekenen op heel wat volgelingen.

  Beoordeel