• Schoenen wipes (2 doekjes)

  1,45 €
  paar paar paar

  Het beste moment om je schoenen schoon te maken? Haal de veters uit de schoenen. Op deze manier kun je de schoenveters niet beschadigen en kom je gemakkelijk bij alle hoekjes en gaatjes, voor een schoon en blijvend resultaat. Als je nieuwe veters hebt gekocht om je schoenen te laten stralen, is het belangrijk om er voor te zorgen dat je schoenen schoon zijn, zodat je het maximale uit je schoenen haalt. Haal het meeste uit je geld met deze planten wax wipes. 

  Je hebt geen pot met lak, speciaal papier of ander materiaal nodig, maar je schoenen zijn meer waard dan een natte doek. Als je het maximale uit je schoenen wil halen, maken we het graag eenvoudig en gaan we een stap verder zodat je schoenen er weer als nieuw uit zien. 


  Deze organische, planten wax wipes maken het eenvoudig om je schoenen schoon te maken en brengen een beschermlaagje aan. Het werkt voor alle soorten schoenen, verwijderd vlekken en laat een frisse glans achter. Maak je geen zorgen over de citroen geur, omdat deze snel verdampt. Het is alleen een extraatje voor jezelf. 

  Belangrijk: Het is mogelijk dat deze doekjes de kleur van je schoenen een klein beetje donkerder maken, omdat ze organische planten wax bevatten. Maar waarschijnlijk zul je geen verschil zien. 

  Beoordeel