• 680+ verkocht

  Dunne ronde witte schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Met ronde klassieke witte schoenveters aan de top

  Onze ronde geklede witte schoenveters zijn stijlvoller dan klassiek, maar traditioneler dan hedendaags en werden speciaal vervaardigd voor formele schoenen die vervelende ochtendrituelen meteen omvormen tot een vaste routine, waar je elke morgen met plezier naar uitkijkt. Een laatste blik in de spiegel laat je spontaan danspasjes maken en terwijl je deze uitvoert voel je de energie door je lichaam stromen. Klaar voor een nieuwe dag!

  En deze dag stap je met onze ronde klassieke witte schoenveters vol vertrouwen tegemoet. Je weet immers dat deze schoenveters je nooit in de steek zullen laten. Je kunt je helemaal concentreren om de concurrentie een stapje voor te blijven en dit gaat altijd makkelijker met schoenveters waar anderen naar staren, hun bril voor afnemen en fluisteren: “Wow!”

  Maar promotie maken houdt misschien meer in dan alleen maar een formeel gesprek en er van top tot teen goed uitzien. Misschien houdt dit wel een hindernissenparcours in, waarbij je zo snel mogelijk moet rennen om de concurrentie te verslaan. Krijgt de eerste die deze uitdaging aangaat de promotie? Er is maar een manier om dit te weten te komen en dan wil je uiteraard niet dat je schoenveters loskomen terwijl je in volle sprint over het kantoortapijt strijkt.

  Kortom, als je ronde klassieke witte schoenveters van deze kwaliteit in je schoenen draagt, dan blijf je de concurrentie op weg naar de top van die zakelijke ladder altijd een stapje voor.

  Eenmaal je deze schoenveters in je schoenen hebt vastgeknoopt, sta dan even stil om je schoenen te bewonderen. Kijk daarna naar boven en besef heel goed dat dit de weg is naar de top.


  Beoordeel
  Model: 3M-Classic-White
  Dunne wax-laag
  Vervaardigd uit katoen
  0% elasticiteit
  Breedte: 2,5mm
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat
  Worden vaak in klassieke schoenen gedragen