1370+ verkocht

Dunne ronde lichtbruine schoenveters

3,99 €
Lengte (cm)
Help me de juiste lengte te kiezen
paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

De talloze mogelijkheden van ronde klassieke lichtbruine schoenveters

Ronde klassieke lichtbruine schoenveters doen je meteen denken aan exotische, paradijselijke stranden. Maar door het uitzonderlijke comfort, de unieke stijl en de hoogstaande kwaliteit kan je deze schoenveters in om het even welke omgeving perfect dragen. Of je ze nu draagt in de vergaderzaal van een onderneming waar je een belangrijk sollicitatiegesprek voert, of op een klein vissersbootje op de uitgestrekt oceaan: met deze schoenveters voel je je altijd comfortabel.

Lichtbruin is een kleur waar vaak overheen wordt gekeken, behalve als deze kleur op de juiste manier gecombineerd wordt. Lichtbruine gordijnen gecombineerd met een lichtbruin tapijt in een kleine hotelkamer? Geen goed idee! Lichtbruine kwaliteitsvolle schoenveters in blauwe klassieke schoenen? Op kantoor voelt elke dag meteen als een vakantiedag en je collega’s zullen hier net hetzelfde over denken.

Zie je ze lachen? Dat komt door jou!

Met ronde klassieke lichtbruine schoenveters is het net alsof je je dag start op het strand. Je weet zeker dat ze er leuk uitzien, dat ze niet loskomen en gedragen kunnen worden met zowel donkerbruine lederen schoenen als met witte geklede schoenen. Ben je al aan het wegdromen?

We zijn heel benieuwd waar deze schoenveters jou heen zullen brengen. Waar je ook heen stapt, of je nu onder de poort naar een nieuw leven door loopt, of je vertrouwde plaatsen opzoekt, met ronde lichtbruine schoenveters bereik je ongetwijfeld je bestemming.


Beoordeel
Model: 3M-Classic-LightBrown
Dunne wax-laag
Vervaardigd uit katoen
0% elasticiteit
Breedte: 2,5mm
OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat
Worden vaak in klassieke schoenen gedragen