• 390+ verkocht

  Dunne ronde groene schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Ronde klassieke groene schoenveters bieden een rijkdom aan stijl

  Je bescheiden outfit draag je al veel te lang. Met onze ronde klassieke groene schoenveters zien je formele schoenen eruit alsof ze overspoeld werden met biljetten van 200 euro.

  Je hoort het mensen vaak zeggen: “zonder risico, geen beloning”. Maar wat met de zekerheden in het leven? We weten allemaal dat vrijwel niets nog zekerheid biedt en meestal worden alleen beloftes gemaakt als men hiervoor iets in ruil krijgt.

  Met onze schoenveters bestaan er echter wel nog zekerheden.

  Ze zijn als het ware de verpersoonlijking van de zekerheid zelf en niet alleen omwille van onze geld-terug-garantie (in het zeldzame geval dat ze niet aan je verwachtingen voldoen). Deze schoenveters zijn van een uitzonderlijke kwaliteit waarbij elke draad waar ze uit vervaardigd werden meer dan de prijs waard zijn. Eenmaal je ze hebt vastgeknoopt komen ze nooit los te zitten, hoe stressvol de situatie ook is. De weergaloze levendigheid van hun kleur geeft je zoveel zelfvertrouwen dat je zomaar het kantoor van de baas kan binnenlopen, je voeten op zijn bureau kan gooien, naar je schoenveters kan wijzen en om een salarisverhoging kan vragen.

  Eigenlijk zijn we ervan overtuigd dat onze ronde geklede groene schoenveters alle deuren naar het succes kunnen openen en dat je de prijs die je ervoor hebt betaald dubbel en dik kan terugverdienen.

  Of het nu gaat om formele zakelijke aangelegenheden of persoonlijke aangelegenheden, deze schoenveters helpen je op weg naar het eeuwige succes.


  Beoordeel
  Model: 3M-Classic-Green
  Dunne wax-laag
  Vervaardigd uit katoen
  0% elasticiteit
  Breedte: 2,5mm
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat
  Worden vaak in klassieke schoenen gedragen