• 1660+ verkocht

  Platte donkergrijze schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Heb je er ooit al eens van gedroomd om je voeten tot de verbeelding te laten spreken? Ben je op zoek naar schoenveters die anderen nieuwsgierig maken? Kies dan voor onze donkergrijze schoenveters! Deze schoenveters zorgen er niet alleen voor dat je schoenen stevig vastzitten, maar hullen deze ook in een waas van mysterie. Ze bezorgen je dat spannende gevoel, net voor je overgaat tot harde actie en maken op een subtiele wijze heel wat duidelijk. 

  Sommige schoenveterfanaten vinden zwarte of witte schoenveters maar gewoontjes. Kleurrijke schoenveters trekken dan weer net iets te veel aandacht. Onze platte donkergrijze schoenveters zijn dan ook de perfecte oplossing voor dit dilemma. Deze schoenveters zullen niet meteen opgemerkt worden, maar eenmaal opgemerkt laten deze een onvergetelijke indruk achter.

  Grijs wordt vaak als een vervelende en saaie kleur beschouwd, maar staat tegelijkertijd ook symbool voor kracht. Waarom nemen mensen een gewoon maar stevig ontbijt? Precies: omdat dit kracht geeft om er een hele dag hard tegenaan te gaan en de fundering vormt voor een lucratieve dag. En het is net deze kracht die een grijze kleur uitstraalt. Onderschat de kracht van deze kleur vooral niet!

  Onze platte donkergrijze schoenveters bieden net datgene waar veel mensen naar op zoek zijn: veelzijdigheid. Deze kleur kan met vrijwel elke andere kleur perfect gecombineerd worden en geeft je schoenen een krachtig uitzicht waardoor ook jijzelf veel sterker in je schoenen zult staan.


  Beoordeel
  Model: 8M-Flat-DarkGrey
  Elasticiteit tot 16%
  Breedte: 8mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat