560+ verkocht

Platte oranje schoenveters

3,99 €
Lengte (cm)
Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

Onze platte oranje schoenveters zijn voorbehouden voor een heel specifieke groep. Om deze schoenveters te dragen moet je niet alleen heel veel zelfvertrouwen hebben, maar ook helemaal klaar zijn voor alle aandacht die meteen naar jouw schoenveters zullen uitgaan. Vrolijke mensen dragen graag opvallende schoenveters. We hebben het hier niet over het soort vrolijkheid dat een kerstman uitstraalt als hij cadeautjes mag uitdelen, maar het soort vrolijkheid dat van binnenuit komt. Het soort vrolijkheid dat oprecht is en waarvoor je geen alcohol nodig hebt. Met oranje is het glas altijd halfvol en deze kleur is dan ook onlosmakelijk verbonden met optimistische personen.

Oranje kan echter ook een heel andere betekenis hebben. Deze kleur staat niet alleen voor vrolijkheid, maar ook voor charisma. Dragers van oranje schoenveters mogen dan ook best wel een beetje saai zijn. Hou je het liever rustig en filosofisch, ook dan zijn oranje schoenveters iets voor jou.

Nog even in het kort: depressief en zo’n vijf huilbuien per dag? Oranje! Een prettig gestoord iemand die weet hoe hij of zij anderen vrolijk maakt? Oranje! De volgende stap die volgt met deze kleur is een gelukzalig gevoel. Kan het nog mooier?

Deze schoenveters doen het bijzonder goed met groen of zwart, maar kunnen net zo goed in combinatie met andere kleuren een outfit doen stralen.

Beoordeel
Model: 8M-Flat-Orange
Breedte: 8mm
Vervaardigd uit kwalitatief polyester
Elasticiteit tot 16%
OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat