• 150+ verkocht

  Blauwe spiraal schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Elasticiteit levert een comfortabele pasvorm
  • Strik nooit je schoenveters meer!
  • Tovert elke schoen om tot een slipper

  Blauwe spiraal schoenveters

  De kleur van deze schoenveters is dan wel blauw, maar een blauwtje zal je er zeker niet mee lopen. Met deze schoenveters maak je spontaan danspasjes, zodat iedereen meteen vrolijk wordt als je aangelopen komt.

  Sluit even je ogen; je voelt als het ware de zachtheid van deze uitzonderlijke schoenveters. Het enige wat je moet doen is je voeten in je schoenen laten glijden en genieten van dit buitengewone comfort. Bovendien staan blauwe spiraal schoenveters enig in je sneakers. Met het deuntje van “Bad Influence” uit 1983 van Robert Cray op de achtergrond loop je met deze schoenveters vrolijk over de stoep, in het winkelcentrum, door het park of om het even waar je heengaat.

  Deze schoenveters doen misschien denken aan ver vervlogen tijden, ouderwets zal je er zeker niet mee voor de dag komen en mensen zullen meteen je uitzonderlijke stijl opmerken. Wees dan ook vooral niet verbaasd als het te midden van een heel drukke straat plots heel stil wordt. Het stadsleven valt spontaan stil als mensen je met deze flitsende schoenveters voorbij zien komen.

  Draai je daarna bliksemsnel om, gooi je arm in de lucht en wijs met je vinger naar de hemel en het gejuich zal spontaan losbarsten. Zijn je blauwe schoenveters hier de belangrijkste oorzaak van? Nee, dat ben jij, maar met de hulp van deze uitzonderlijke schoenveters.

  Luister naar die menigte! Ze gaan helemaal uit hun dak.

  Of je deze blauwe schoenveters nu draagt met witte schoenen of ze combineert met om het even welke kleur die hoort bij je eigen stijl, een ding is zeker: je hoeft je veters  nooit meer te strikken en na verloop van tijd zul je geen andere schoenveters meer willen.

  Beoordeel