• 190+ verkocht

  Witte spiraal schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Elasticiteit levert een comfortabele pasvorm
  • Strik nooit je schoenveters meer!
  • Tovert elke schoen om tot een slipper

  Witte spiraal schoenveters geven je extra tijd

  Deze witte spiraal schoenveters zijn niet alleen heel comfortabel, ze besparen je ook heel wat gedoe. Je hoeft niet langer door de knieën te gaan om je schoenveters te knopen en de extra tien seconden die je elke dag spendeert aan het controleren of je schoenveters nog vastzitten is voorgoed verleden tijd.

  Je schuift ’s morgens je voeten in je schoenen en de dag kan beginnen.

  Wist je dat je maar liefst 45 minuten per jaar spendeert aan het controleren van je schoenveters? Dat is een volledige aflevering van je favoriete tv-serie!

  Eenmaal je je elastische schoenveters door je schoenen geregen hebt, hoef je deze nooit meer te knopen. Met deze schoenveters kan je genieten van een aangename, comfortabele en goede pasvorm en zal je die ouderwetse schoenveters die je steeds moest knopen nooit meer willen.

  Onze witte spiraal schoenveters zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes zodat je deze zowel voor kinderschoenen als voor orthopedische schoenen en alles daar tussenin kan gebruiken. Dus of je nu in ware ’80-stijl op weg bent naar je eerste schooldag of als je op weg bent naar de recreatieruimte voor een potje Brigde, onze witte elastische schoenveters brengen je er veilig en comfortabel heen.

  Witte spiraal schoenveters hoef je nooit meer te knopen. Rest nu nog de vraag wat je zal doen met al die extra vrije tijd.

  Beoordeel