• Schoenpoets

  12,95 €
  paar paar paar

  Laat Uw Schoenen Glanzen - Zonder Het Materiaal Te Beschadigen

  U heeft geïnvesteerd in een paar mooie schoenen die lang mee moeten gaan. Maar als ze vies zijn, zien ze er oud, goedkoop en klaar voor vervanging uit. Help uw schoenen langer mee te gaan en ze er spiksplinternieuw uit te laten zien met deze innovatieve 2GO Shoe Cleaner. Het bevat een hyper effectieve, waterbasis formule, welke bio afbreekbaar is, dus geen zorgen over het milieu en de chemicaliën. Pas met een doek een kloddertje aan en veeg de vlekken er zo vanaf. Zo gemakkelijk.

  Ook Beschikbaar in een Kit

  Deze hoge kwaliteit schoenen poets, een zachte borstel voor de groeven en stiksels, een microvezel doek om ervoor te zorgen dat u uw schoenen niet beschadigd. Het is allemaal inbegrepen in de 2GO Shoe Cleaning Kit, ook beschikbaar op FeetUnique. Vind deze kit hier en pak tegelijk alles wat u nodig heeft. 

  Allemaal Ondersteund door een 100% geld terug garantie

  We vragen onze klanten niet om eerst iets terug te sturen voor een vergoeding van de aanschaf. Als het product niet precies (of beter) is als wat u verwachtte, krijgt u uw geld terug, punt! We zijn zo overtuigd van het feit dat u van de 2GO schoenpoets gaat houden, boven elk andere schoenen verzorgingsproduct dat u het keer op keer wilt kopen! Bestel vandaag nog!

  Beoordeel