• Schoenveters - 10mm Rode sterren

  4,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Dit paar veters wordt gemaakt van dikke, hoogwaardige draden die samen onze 10mm veters vormen. De basis van deze schoenveter is zwart en is ontworpen met een opdruk van rode sterren. Geef je oude schoenen een nieuw uiterlijk door vandaag nog een paar van deze schoenveters te kopen! Ze zullen je helemaal niet zoveel kosten, maar aan de andere kant bieden ze je wel elke dag een nieuwe look aan.

  Het is vrij jammer als mensen hun schoenveters volledig over het hoofd zien als ze met hun uiterlijk bezig zijn. De meeste mensen vergeten namelijk dat schoenveters accessoires zijn, net zoals armbanden of kettingen; je kunt namelijk keer op keer je schoenveters vervangen. Zelf als je maar een paar schoenen hebt kun je er elke keer anders uit zien als je een schoenveter collectie tot je beschikking hebt.

  Het leukste onderdeel van deze deal is dat het onderhouden van een schoenveter collectie bij lange na niet zo duur is als het hebben van een schoenen collectie. Wij kunnen je hierbij helpen, omdat wij een zeer grote selectie stijlen, kleuren en lengtes aan bieden om uit te kiezen en wij bieden ze allemaal aan tegen zeer redelijke prijzen. Dit prachtige paar zwarte veters met rode opgedrukte sterren is namelijk al verkrijgbaar voor maar €4,99! Maar wij gaan nog een stapje verder; als je twee paar veters koopt, die beide €4,99 kosten, krijg je automatisch een korting van €1,99. Dit betekend dat twee paar van onze speciale veters samen maar €7,99 kosten. Het totale prijskaartje van drie paar schoenveters is nog een stukje spectaculairder! Het kopen van drie paar schoenveters in een keer geeft je het recht op een korting van 3,99. De totale prijs voor drie paar is dan maar €10,99!

  Koop onze veters vandaag en geniet snel van het resultaat!

  Wij hebben 2 verschillende lengtematen, dus kies zorgvuldig.

  Als je op zoek bent om vandaag nog te beginnen met je schoenveter collectie is dit paar een perfecte keuze om te kopen als je eerste aankoop. De rode sterren staan absoluut geweldig bij de zwarte onderlaag. Dit paar geeft de beste resultaten als je ze combineert met effen witte schoenen of andere licht gekleurde schoenen.De breedte van deze veters is net iets afwijkend van de meeste veters die in de winkels en op het internet worden aangeboden. Daarnaast is de kwaliteit van de veters voorbeeldig. Dit komt omdat wij alleen de beste materialen en hoogwaardige dikke draden gebruiken die meerdere wasbeurten kunnen doorstaan!

  Beoordeel
  Model: 10M-Flat-BlackWithBigRedStars
  Breedte: 10mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester