• 20+ verkocht

  Schoenveters - 10mm Zebra

  4,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Dierenprint liefhebbers zullen absoluut verliefd worden op deze nieuwe aanwinst op de Feetunique schoenveter collectie: de 10mm schoenveter met zebra patroon. Dit is een erg unieke stijl die je niet elke dag zult zien. Bestel vandaag nog een paar en laat de schattigheid van deze veters over je schoenen uitstralen.

  Als je een modieus persoon bent die gewoonweg geen genoeg kan krijgen van dierenprints, dan is het nu ook tijd om een zebraprint aan je schoenen toe te voegen. Nou weten we allemaal hoe moeilijk het is om schoenen met een zebra patroon te vinden, dus bieden wij de perfecte oplossing: 10mm schoenveters met een zebra patroon.

  Dus waar staat het Feetunique merk eigenlijk voor? Nou, ons bedrijf staat voor excellente kwaliteit tegen de meest betaalbare prijzen. Dit paar veters, samen met elk ander paar die je kunt vinden in onze catalogus, wordt gemaakt van hoogwaardige draden die sterk genoeg zijn om de onvriendelijke omstandigheden van heet en koud weer te kunnen weerstaan. Verder bieden wij een grote selectie aan stijlen, texturen, kleuren, breedtes en lengtes, altijd genoeg om uit te kiezen dus.

  Onze toewijding aan betaalbaarheid komt voort uit ons geloof dat iedere eigenaar van een paar schoenen naast een paar originele veters ook een nieuw paar schoenveters moet kunnen betalen. Wij denken namelijk dat dit paar zeer redelijk geprijsd is, want deze veters met zebra patroon kosten maar €4,99. We bieden ook behoorlijke kortingen aan als je geïnteresseerd bent om meerdere paren schoenveters tegelijkertijd te kopen.

  Als je bijvoorbeeld beslist om twee paar te bestellen die een waarde hebben van €4,99 per stuk, heb je recht op een korting van €1,99, terwijl deze korting bij een bestelling van drie paar verder oploopt tot €3,99. Dit maakt Feetunique tot een gezonde keuze als je bijvoorbeeld op zoek bent naar meer dan één paar schoenveters tegelijkertijd.

  Koop onze veters vandaag en geniet snel van het resultaat!

  Wij hebben 2 verschillende lengtematen, dus kies zorgvuldig.

  Aangezien het ons doel is om klanten een complete en comfortabele online winkel ervaring aan te bieden, hebben wij ons bezorgproces ook goedkoper en simpeler gemaakt. Je kunt hier over lezen in onze informatie sectie. Aan de linkerkant van deze pagina kan je een stukje vinden over onze verzendmethode.

  Beoordeel
  Model: 10M-Flat-Zebra
  Breedte: 10mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester