• Witte ¨Strikloze¨ schoenveters voor nette schoenen

  4,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Elasticiteit levert een comfortabele pasvorm
  • Strik nooit je schoenveters meer!
  • Tovert elke schoen om tot een slipper

  Witte veters zonder strik voor nette schoenen creëren geweldige instappers.

  Met de witte veters zonder strik voor nette schoenen, geniet je iedere dag van het gemak van instappers. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Dit is niet langer nodig. De witte schoenveters zonder strik zijn de uitvinding. Je hoeft niet langer voorover te buigen om je schoenen aan te trekken. Daarnaast zijn de extra stukken veter onnodig. Ben je klaar voor beter functionerende schoenen?


  Leren instappers voor een stijlvolle look .

  In de bestelling vind je twee sets van zes siliconen veters. Stop ze in de vetergaten en je bent klaar om te gaan. Zo simpel is het! Deze veters zonder strik hoef je niet strak te trekken of vast te zetten. Als ze eenmaal bevestigd zijn, hoef je geen tijd meer te verspillen aan het strikken van je veters.


  Op en top comfort. Geniet van ongekende prestaties.

  Je zult niets missen als je geen veters meer hoeft te strikken. Deze schoenveters zonder strik zorgen voor een luchtige pasvorm met optimaal comfort. Tegelijkertijd zullen je voeten niet uit je schoenen glijden. De veters zijn speciaal ontworpen om in iedere schoen te passen – en houden daardoor dag in dag uit dezelfde pasvorm.


  Gemaakt voor iedere schoen en gelegenheid.

  Een losse schoenveter ziet er onprofessioneel uit. Met de schoenveters zonder strik voor nette schoenen zul je er altijd professioneel uit zien. Wit is een universele kleur, waardoor de witte veters overal bij passen. Zo kun je keer op keer geweldige combinaties creëren. Of het nu gaat om een witte of zwarte schoen, met deze veters steel je altijd de show.


  Buitengewoon duurzaam. Snel en eenvoudig schoon te maken.

  Wit is een besmettelijke kleur als het gaat om viezigheid en beschadigingen. Gelukkig zijn de siliconen veters met een natte doek in een handomdraai schoon te maken. Ook gaan ze gegarandeerd langer mee dan je schoenen! De veters zonder strik voor nette schoenen, gaan zelfs langer mee dan de beste leren schoenen.


  Garantie op iedere set witte veters zonder strik voor nette schoenen.

  We weten zeker dat je van je nieuwe nette instappers gaat houden. Als je om welke reden dan ook toch niet tevreden bent, bieden we 100% restitutie. Onze prijzen zijn scherp en de producten van topkwaliteit. Daarnaast bieden we uitstekende service. Je bent op de juiste plek om witte veters zonder strik te kopen en je nette schoenen om te toveren tot instappers. Geniet van je nieuwe leren schoenen.

  Beoordeel