• 380+ verkocht

  Ovale donkerbruine schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Met ovalen donkerbruine schoenveters sport je efficiënter

  Ovalen bruine schoenveters geven zowel hardlopers die een moeilijk parcours verkiezen, als sporters die zich liever uitsloven in een stijlvolle gymzaal flexibiliteit, duurzaamheid en veelzijdigheid. Kortom, deze schoenveters zijn uitermate geschikt voor elk soort sportschoenen.

  Dit is dan ook meteen de reden waarom heel wat atleten deze schoenveters verkiezen. De meesten gaan unaniem akkoord met de keuze voor deze schoenveters (dit vernamen wij uit prive bron, dus moet je ons op ons woord geloven).

  Of je nu liever indoor traint terwijl je de laatste roddels van de gym uitwisselt, of liever door de modder ploetert terwijl je geniet van de rust van de natuur, deze schoenveters laten je nooit in de steek.

  Waar ga je voor? Een persoonlijk record of een wereldrecord? Of wil je een perfecte six-pack krijgen? Of ga je voor armspieren die zo gigantisch zijn dat elke sportverslaggever je probeert te interviewen? Of wil je alleen maar die vlieger te pakken krijgen die je per ongeluk kwijtgeraakt bent?

  Het maakt helemaal niets uit!

  Eenmaal je deze ovalen donkerbruine schoenveters in je schoenen geknoopt hebt, laten deze je nooit meer los en gaan ze deel uitmaken van je voeten. De subtiele kleur vermengt én versterkt zich met je atletisch vermogen. Ga je voor een hindernissenparcours, dan neem je met deze schoenveters vast en zeker twee hindernissen in een keer.

  Met deze schoenveters kan je zelfs de hele race met een enkele sprong winnen.


  Beoordeel
  Model: 6M-Oval-Darkbrown
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat
  Elasticiteit tot 15%
  Worden vaak in sportschoenen gedragen
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Breedte: 6mm