470+ verkocht

Ovale lichtgrijze schoenveters

3,99 €
Lengte (cm)
Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

Met lichtgrijze ovalen schoenveters ben je sneller dan de wind

Sportschoenen zijn zonder lichtgrijze ovalen schoenveters niet volledig. Punt.

Ken je het gevoel een heerlijk frisse kamer binnen te lopen na een uitputtend rondje joggen in de brandende zon? De flexibiliteit van deze schoenveters zorgen voor een perfecte luchtcirculatie waardoor je zowel voor, tijdens en na het sporten dezelfde verkoeling ervaart.

Als je schoenveters tijdens het rennen op een helling met aan beide zijden gigantische ravijnen loskomen, dan kan dit letterlijk levensgevaarlijk zijn. De wrijving van onze schoenveters is echter optimaal, zodat je voeten (en je leven) bij ons altijd in veilige handen zijn.

Een meer veelzijdige kleur dan lichtgrijs is niet te vinden. Omdat je tijdens een rondje rennen in allerlei situaties kan terechtkomen zijn witte schoenveters niet meteen de meest interessante keuze voor je sportschoenen. Donkergrijs doet dan weer aan onweer denken.

Lichtgrijs is dan ook een perfecte keuze. Deze kleur kan je trouwens makkelijk met om het even welke andere kleur combineren. Wist je trouwens dat dit net de reden is waarom alle computer hardware een lichtgrijze of een zilveren kleur heeft? Wat de resolutie van je beeldscherm ook is, welke levendige kleuren er op je computerscherm ook verschijnen, in combinatie met lichtgrijs of zilver staat alles goed.

Wat was dat? Iets raasde net vliegensvlug voorbij. Was dit de wind?

Nee, dat was jij met je lichtgrijze ovalen schoenveters. Met deze schoenveters ben je zo snel dat mensen zich niet alleen zullen afvragen waar je zo plots vandaan komt, maar ook waar je plots gebleven bent.

Beoordeel
Model: 6M-Oval-LightGrey
Breedte: 6mm
OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat
Elasticiteit tot 15%
Worden vaak in sportschoenen gedragen
Vervaardigd uit kwalitatief polyester