• 370+ verkocht

  Ovale gele schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Gele ovalen schoenveters voor uitzonderlijke sportprestaties

  Met gele ovalen schoenveters in je sportschoenen schitteren je voeten als goud. Je stadsgenoten zullen meteen grote bedragen inzetten op jouw kansen op de Olympische Gouden Medaille. Vergeet vooral de verzekeringspolis niet te ondertekenen, want met deze schoenveters zijn je voeten evenveel waard als schitterend goud.

  De schoenveters zelf hebben echter geen verzekering nodig. Hun duurzaamheid is immers groter dan deze van om het even welke schoen. Je laat er niet alleen je huidige paar sneakers mee stralen, maar ook het volgende en het volgende en het volgende paar. Kortom, je kunt jarenlang genieten van het comfort, de duurzaamheid en de kwaliteit van deze schoenveters.

  Hoewel deze schoenveters om het even welk paar sportschoenen laten schitteren, is deze kleur niet voor iedereen geschikt. De gele kleur is speciaal bestemd voor sporters die genieten van de zonnestralen op hun gezicht en voor diegenen die alle bewonderende blikken tijdens het rennen helemaal niet erg vinden.

  Eerlijk gezegd zijn deze schoenveters alleen geschikt voor mensen met een goede smaak en hiermee is dan meteen ook alles gezegd.

  Gele ovale schoenveters ook als een schitterende halsketting? Waarom niet?!

  Toch zijn ze vooral bedoeld voor mensen die hun sportschoenen willen laten schitteren. Een sublieme schittering is immers wat je krijgt als je deze gele ovale schoenveters door je schoenen rijgt.


  Beoordeel
  Model: 6M-Oval-Yellow
  Breedte: 6mm
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat
  Elasticiteit tot 15%
  Worden vaak in sportschoenen gedragen
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester