• 360+ verkocht

  Gouden lederen schoenveters

  6,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Creëer een unieke look
  • Rafelen of breken niet
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus

  Gouden lederen schoenveters: pure stijl

  Onze gouden platte lederen schoenveters omhullen je sneakers met een laagje 24-karaats goud. De schoenveters die je op onze website ziet, zijn exact zoals deze bij jouw thuis geleverd worden. Met deze schoenveters worden je voeten als het ware beschermd door een stijlvol harnas. Rijg ze in je schoenen, ga op stap en word een sociaal stijlicoon.

  Er bestaat geen betere manier om je voeten te laten stralen van zelfvertrouwen. Je schoenen zullen zelfs miljardairs jaloers maken. Wereldleiders zullen naar je toekomen en om raad te vragen. Met deze schoenveters bepaal jij de wereldeconomie. Wie had ooit gedacht dat je banen kan creëren door er alleen maar goed uit te zien. Met deze schoenveters wordt iedereen een supermodel.

  Gouden lederen schoenveters vormen de stoep om tot een startbaan. Bezoekers van winkelcentra zullen je spontaan benaderen om een foto te kunnen nemen. Je leidinggevende zal meteen het bedrijf aan jou toewijzen omdat hij weet dat je met deze schoenveters perfect geschikt bent voor deze baan.

  Of je nu graag een rondje gaat rennen of liever een rustige wandeling maakt, of je een uitbundige extroverte persoon of eerder een stille introverte persoon bent, laat je vooral niet in de maling nemen door deze schitterende metaalkleur – hiermee zullen je schoenen lichter en comfortabeler aanvoelen.

  Kortom, dit zijn unieke schoenveters die iedereen laten stralen.

  Er is echter nog een plaats waar deze schoenveters perfect thuishoren: bind je ze rond je voorhoofd en laat ze schitteren als de duurste kroon.

  Deze schoenveters zijn een gouden kans om je sneakers feller te laten schitteren dan met om het even welke andere schoenveters. De vraag is of je al deze aandacht wel aankunt? Natuurlijk kun je dat!


  Beoordeel