• 120+ verkocht

  Zilveren Lederen schoenveters

  6,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Creëer een unieke look
  • Rafelen of breken niet
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus

  Gladjes door het leven met zilveren lederen schoenveters

  Haal je zilveren lederen schoenveters uit de verpakking, rijg ze door je sneakers en maak je klaar voor een volledig nieuwe look waarmee je zelfvertrouwen uitstraalt.

  Als je deze schoenveters door je schoenen rijgt en een blik op je schoenen werpt voor je de deur uitgaat, richt ze dan even naar het zonlicht en luister goed. Je kan ze horen fluisteren dat je de hele wereld aankunt!

  Deze schoenveters werden speciaal ontworpen om je uit te leven op de dansvloer. Buitenaardse wezens die buiten ons universum aan het feesten zijn zullen meteen de aarde bezoeken. Niet om zomaar een bezoekje te brengen aan onze blauwe planeet maar om jou te komen halen. Met deze schoenveters feest je immers als geen ander.

  Een paar oude, versleten schoenen waarvan zelfs de zolen bij elkaar gehouden worden met tape, tover je met onze schoenveters om tot schoenen die je zelfs op je eigen bruiloft kan dragen. Rijg je ze door een paar sneakers, dan kan de pret helemaal niet meer op. 

  Hou er vooral rekening mee dat niemand naar je schoenen zal kunnen kijken zonder emotioneel te worden. Eenmaal je buiten ons universum bent getreden, word je meteen de leider van de planeet waar je naar meegenomen wordt. Deze schoenveters laten andere exemplaren er uitzien als antiquiteiten.

  Het enige wat je nu nog rest is deze in je schoenen vast te knopen.

  Beoordeel