• 120+ verkocht

  Witte lederen schoenveters

  6,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Creëer een unieke look
  • Rafelen of breken niet
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus

  Witte lederen schoenveters: speciaal voor jou ontworpen

  Nu je deze witte lederen schoenveters hebt ontdekt, zullen je sneakers er nooit meer uniek uitzien. Tenminste, als je deze niet meteen door dat ene speciale paar sneakers rijgt. Te laat. Je hebt de talloze voordelen van deze schoenveters al ontdekt. Je weet nu al dat ze een balans vormen tussen durf en subtiliteit.

  Deze schoenveters zijn net zoals jij.

  Wit heeft de reputatie een zuivere kleur te zijn... behalve als het de kleur van leder is. In dit geval verdwijnen de onschuldige eigenschappen van wit en is deze kleur perfect geschikt om meteen op een motorfiets te springen. Met deze schoenveters ben je helemaal klaar om een wilde hengst te temmen en daarna weer vrij te laten. Maak je deze schoenveters vast rond je gebalde vuisten voor je een van je rivalen te lijf gaat, dan zie je er bijzonder indrukwekkend uit. Om het even welke vechtersbaas zal geïmponeerd een stapje terug nemen.

  Deze schoenveters vormen dan ook de gulden middenweg tussen benaderbaar en ontzagwekkend. Ze schakelen de mensen waar je je tijd niet wilt aan verspillen meteen uit en trekken tegelijkertijd iedereen aan die je passie voor stijl en onafhankelijkheid deelt.

  Witte lederen schoenveters vastknopen in je schoenen voelt gewoon goed. De wereld ziet er net dat ietsje beter uit. Of misschien is het net jij die je beter voelt.

  Laten we vooral eerlijk zijn, kijk maar eens naar deze schoenveters. Ooit al eens schoenveters gezien die zo op je lijf geschreven staan? Deze unieke schoenveters zijn de perfecte schoenveters voor jou!

  Beoordeel