• 1500+ verkocht

  Platte rode schoenveters

  (1 beoordeling(en).)
  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Plannen voor een avondje uit? Op zoek naar schoenveters die een onvergetelijke indruk zullen nalaten? We weten best wel dat er meerdere manieren zijn om je vrienden te imponeren. Je kunt op een spectaculaire manier vanaf het plafond neerdalen, een privéjet inhuren of je op de rug van een Indische olifant naar een feestje laten brengen. Leuk, maar hiervoor zal je diep in je portemonnee moeten tasten. Feetunique geeft je de kans om op een sensationele manier een blijvende indruk achter te laten en dit voor slechts 3,99 Euro. Waarom grote moeite doen, als je ook met flitsende schoenen kan scoren?

  Met onze rode schoenveters zal je je vrienden op alle mogelijke manieren overtreffen. Rode schoenveters geven je afgedragen sneakers een frisse look waardoor je zal stralen op om het even welk feestje. De kleur rood heeft een eerder gemengde reputatie. Rood is de kleur van gevaar, maar dit is niet meteen een negatief punt, toch? Rood wordt ook geassocieerd met roekeloosheid, staat voor spanning en opwinding en schreeuwt actie uit.

  Deze flitsende schoenveters doen het uitstekend met zwarte en witte sneakers. Ben je wat avontuurlijker aangelegd, probeer deze dan gerust in een wat gedurfder combinatie uit. Rode schoenveters in groene, blauwe of grijze schoenen geven je een bijzondere artistieke uitstraling.

  Je snapt het waarschijnlijk al: onze platte rode schoenveters zijn hot! Aandacht verzekerd! Perfect!

  Beoordeel
  Model: 8M-Flat-Red
  Breedte: 8mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Elasticiteit tot 16%
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat