• Elastische platte rode schoenveters (zonder strik)

  5,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Rafelen of breken niet
  • Tovert elke schoen om tot een slipper
  • Strik nooit je schoenveters meer!
  • Elasticiteit levert een comfortabele pasvorm

  Deze rode, elastische, platte schoenveters zonder strik zorgen voor uitstraling en comfort.

  Het eerste wat opvalt aan deze rode, platte, elastische schoenveters zonder strik, is hoe goed ze eruitzien. Doe ze in je schoenen, trek ze aan om het juiste comfort te bereiken en merk hoe geweldig ze voelen. Daarna kun je genieten van de luxe dat je je veters nooit meer hoeft te strikken en losmaken. Wist je dat mensen een maand van hun leven kunnen besteden aan het strikken en losmaken van hun schoenen? Jij niet. Niet wanneer je elke dag dit gemak tot je beschikking hebt. Wil jij eigenaar zijn van de schoenen van de toekomst? Het enige wat je nodig hebt, is een nieuw paar rode, elastische, platte schoenveters zonder strik. 

  Duurzaamheid die langer duurt dan je volgende twee paar schoenen.

  Het elastische materiaal en het gemakkelijk te reinigen platte ontwerp, zorgen voor een paar veters die niet vervagen, rafelen, slijten. Deze veters gaan wel drie paar schoenen lang mee. Dit is geen grap - de duurzaamheid is ongekend. En omdat je ze al hebt bevestigd en afgesteld op jouw perfecte maat, kun je ze gemakkelijk in het tweede en derde paar schoenen vastmaken. 

  Universele maat behalve hoge enkellaarzen.
  Iedereen wil er goed uit zien. En natuurlijk kunnen slip-on schoenen er net zo goed of zelfs beter uitzien dan schoenen die je moet veteren. Daarom is het zo leuk om je eigen slip-ons te creëren. En het fijne is dat je geen moeite hoeft te doen om de juiste lengte te vinden. Deze schoenveters passen in ieder type, vorm en maat schoen behalve in hoge enkellaarzen. 

  6 Top redenen om te shoppen bij FeetUnique

  UITSLUITEND KWALITEIT VETERS – Sterke en veilige veters waar je op kunt rekenen.
  GROOT AANBOD – Leer, zonder knopen, plat, ovaal, rond, dun, kort, lang - We hebben alles. 
  TEVREDENHEIDSGARANTIE – We bieden 100% Tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? We bieden een snelle en klantvriendelijke retournering - veters hoeven niet te worden teruggestuurd. 
  GRATIS VERZENDING – Geen minimum bedrag - Altijd gratis wereldwijde verzending. 
  100% VEILIG BETALEN –SSL-coderingsbeveiliging. Een beveiligde website met 100% veilige transacties. 
  UITSTEKENDE KLANTENSERVICE – Efficiënte en snelle antwoorden + probleemoplossing > Klanttevredenheid is onze prioriteit. 


  Beoordeel