• 10+ verkocht

  Rode no-tie Siliconen schoenveters

  7,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Tovert elke schoen om tot een slipper
  • Strik nooit je schoenveters meer!
  • Stof- en zand werend en compleet waterdicht
  • Elasticiteit levert een comfortabele pasvorm

  Rode no-tie siliconen schoenveters veranderen je schoenen meteen in instappers


  Wanneer je je nieuwe paar rode no-tie schoenveters opent, ben je maar een paar minuten verwijderd van het gevoel van een paar nieuwe schoenen. Dat komt omdat ze makkelijk aan te brengen zijn, bijna alle sneakers passen met maximaal 8 veter ogen en duurzaam genoeg zijn om de schoenen zelf te overleven. Vergeet het strikken van je veters, of erover struikelen. Van kinderen tot volwassenen, ze zijn de perfecte balans tussen stijl en gemak. Gemaakt met comfort, kwaliteit en veiligheid in gedachten en dat ook nog eens voor een hele goede prijs online (en gratis verzending)

  Een maat past elk gezinslid zijn of haar schoen. 


  Kinderen houden van leuke kleuren, volwassenen houden van gebruiksgemak en beide houden van het gevoel van een perfect passende schoen zonder hem te strikken. Deze elastische siliconen schoenveters kunnen dubbel hun lengte rekken, zodat ze zowel in kinder als in volwassen schoenen passen. Sneaker, hardloopschoenen, vrijetijds schoenen of welk ander type schoen je in een instapper wil veranderen, ze worden allemaal gemakkelijker met rode siliconen schoenveters

  De schoenveters aanbrengen is gemakkelijk. 


  Jouw rode no-tie schoenveters komen in opvolgende orde en geven aan waar in welke schoen ze moeten en waar in de rangorde. Het is dus een goed idee ze eerst te sorteren. Daarna is het gemakkelijk en snel de beide einden van de vetertjes in de juiste gaten duwen. je ontvangt er zestien in totaal, maximaal 8 voor elke schoen. Als je schoen meer gaten heeft dan acht, heb je een zeldzaam paar dat onze rode siliconen schoenveters niet kan gebruiken. 

  Variëteit van kleuren voor personalisering. 


  Rood is een mooie keuze, en het staat goed met bijna elke kleur, zeker sneakers die al iets van rood in zich hebben. Maar je kunt creatiever worden door verschillende sets met elkaar te mixen. Van een verschillende kleur voor elke schoen tot een verschillende kleur voor elke veter. De mogelijkheden grenzen aan jouw creativiteit en geven je de vrijheid om jouw perfecte paar te creëren.  

  Siliconen schoenveters zijn sterk, waterdicht en extreem stof en vuil bestendig. 


  Vuil en stof hechten niet goed aan siliconen. Water zal alleen je veters schoonmaken, maar dat kunnen we niet van je sneakers zeggen, dus het blijft verstandig niet in te diepe plassen te staan. We beloven zelfs dat deze veters jouw schoenen zullen overleven!

  Leuke, betaalbare schoenveters


  De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs - en gratis verzending- betekend dat je vooruit kan kijken naar je volgende bezoek voor een volgende set veters. Geloof je ons niet? Wacht maar tot je ze in je schoenen stopt in onder een minuut tijd!  Beoordeel