• 90+ verkocht

  Super brede donkergrijze schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Maximale zichtbaarheid
  • Creëer een unieke look

  Super brede donkergrijze schoenveters: intelligentie en stijl ten top

  Wijze sneakerfanaten zijn gek op super brede donkergrijze schoenveters. Het zijn het soort accessoires waar mensen respect voor hebben.

  Dit betekent echter helemaal niet dat donkergrijze schoenveters voor oude mensen zijn (nou, misschien wel voor coole oude mensen).

  Nee, deze schoenveters zijn voor skaters die een bijzondere levenservaring kunnen delen. Voor basketbalspelers die een perfecte strategie hebben uitgedokterd in plaats van een wild shot te maken. Het zijn het soort schoenveters waarmee je op elk feestje plezier maakt en helemaal niet van feestje tot feestje hoeft te lopen, ook al stellen je vrienden dit voor.

  En wie zijn beslissing zal iedereen volgen? Precies! De jouwe!

  Super brede donkergrijze schoenveters hebben dezelfde kleur als een tv-scherm waarvan je weet dat het aan staat, ook al zie je geen beelden verschijnen. Ooit werd een donker scherm beschouwd als een combinatie van zwart en wit, vanaf nu gaan beide kleuren volledig in elkaar op en vormen ze deze bijzondere kleur. Het is het perfecte startscherm waarbij je op het punt staat te ontdekken wat er op tv te zien is.

  Met deze bijzondere schoenveters ervaar je net hetzelfde: je weet niet waar deze je heen brengen, maar je weet wel dat je de mensen zal vermaken en dat je de meest interessante persoon in de kamer zal zijn.


  Beoordeel
  Model: 18M-Flat-DarkGrey
  Breedte: 16mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester