• 120+ verkocht

  Super brede lichtgrijze schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Maximale zichtbaarheid
  • Creëer een unieke look

  Super brede lichtgrijze schoenveters voelen goed waar je ook gaat

  Super brede lichtgrijze schoenveters zijn een coolere versie van zilveren schoenveters en vormen je schoenen om tot het meest magnetische paar dat je ooit bezat.

  Lichtgrijs is een aangename kleur en deze schoenveters werden speciaal ontwikkeld om je dit aangename gevoel te bezorgen.

  Deze schoenveters doen je denken aan een frisse slaapkamer tijdens een zwoele zomernacht. Ze zijn als het bruisende geluid dat je hoort wanneer je op een warme zomerdag een blikje frisdrank of bier opentrekt.

  Kijken naar deze schoenveters voelt fantastisch. Wees dan ook niet verbaasd als mensen je spontaan komen bedanken voor het rustgevende effect. Antwoord hen eenvoudig: “Graag gedaan!” en zet je tocht verder. Je moet immers nog heel wat andere plaatsen bezoeken waar je mensen blij wilt maken.

  Lichtgrijs is een nonchalante tint. Zo nonchalant dat deze met werkelijk elke andere kleur gecombineerd kan worden. Zowel heldere en felle kleuren zoals rood en oranje, als basiskleuren zoals zwart of marineblauw, doen het goed in combinatie met super brede lichtgrijze schoenveters. Werkelijk alles kan.

  Denk eens even aan hoe de wolken vanzelf door de hemel zweven en er gewoon zijn. Snap je wat we bedoelen? Ook deze lichtgrijze schoenveters geven je een rustgevend gevoel en horen gewoon in je schoenen.

  We zijn ervan overtuigd dat je je nu al veel rustiger voelt. Adem diep in, koop een paar van deze schoenveters en bereid je alvast voor op een ontspannend comfortabel gevoel.


  Beoordeel
  Model: 18M-Flat-LightGrey
  Breedte: 16mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester