• Super brede oranje schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Maximale zichtbaarheid
  • Creëer een unieke look

  Oranje is een kleur die warm en rustgevend is. Het valt vaak niet eens op als een felle kleur, maar het brede oppervlak van deze veters maken ze wel uniek en vooral extreem gaaf. Als je deze kleur combineert met je zwarte schoenen, kun je een perfecte balans tussen de twee kleuren creëren waar iedereen jaloers op kan zijn.

  Positieve aura en jeugdigheid zijn twee dingen die vaak verbonden zijn met de kleur oranje. Het leuke van deze kleur is dat het zo gemakkelijk te mengen is en dat het dus prachtig lijkt met beide licht en donker gekleurde schoenen. De rijke textuur en kleur dichtheid van deze veters maakt ze anders dan anderen. De breedte is erg ongewoon en geeft een warm en gezellig idee. Deze veters zijn ideaal als je schoenen hebt met een brede set veterogen.

  Heb je je ooit goed en extra zelfverzekerd gevoeld op dagen dat je nieuwe kleren droeg? Nou, laat ik je eens wat vertellen. Je kunt dit gevoel meemaken door slechts een gedeelte van je complete outfit te vervangen, je schoenveters. Nieuwe schoenveters laten namelijk ook gelijk je oude schoenen er weer als nieuw uitzien. En precies dit bieden wij aan in onze webshop, niet alleen de schoenveters maar ook het gevoel wat je hiermee kan creëren. Je kunt met meerdere paren schoenveters een enorme reeks combinaties produceren, terwijl je steeds dezelfde schoenen draagt.

  Een van de prachtige paren waar je mee kunt beginnen is onze 16mm platte, oranje schoenveter. Net zoals andere schoenveters uit onze collectie, zijn deze gemaakt van hoogwaardige materialen zoals dikke draden en goede kleuren. Wij willen graag dat je lang van onze producten kunt genieten, dus we hebben ze zo duurzaam mogelijk gemaakt, zodat ze extreme omstandigheden en meerdere wasbeurten kunnen doorstaan.

  Naast het feit dat onze schoenveters producten zijn van een hoge kwaliteit bieden wij ook onze schoenveters aan tegen betaalbare prijzen. Neem een kijkje in onze catalogus om de prijzen van onze producten en ook kortingen te bekijken. Je kunt alle beschikbare categoriën vinden aan de rechterbovenkant van deze pagina. De prijzen kunnen variëren tussen categoriën, dus controleer alles goed voordat je een keuze maakt. Wij kijken er naar uit om jouw bestelling te mogen ontvangen!

  Beoordeel
  Model: 18M-Flat-Orange
  Breedte: 16mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester