• 50+ verkocht

  Schoenveters - 10mm Groen, bruin en zwart camouflage patrooon

  4,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Het ontwerp van deze specifieke veters is absoluut niet uniek! Het camouflage patroon is een klassieker en dat heeft zo z’n redenen. Het ziet er ten eerste absoluut te gek uit. De meeste mensen dragen legerprints op hun shirts of broeken, maar met behulp van Feetunique kun je er nu voor kiezen om de klassieker te dragen op je schoenveters. De breedte van de veter is 10mm, net iets breder dan de meeste veters op de markt. Ook is de veter plat, wat het patroon beter uit laat komen.

  Schoenveters met een patroon zijn onze nieuwste aanvulling op de collectie van Feetunique! Aangezien effen gekleurde simpele schoenen op dit moment erg trendy zijn, vonden wij het juist een goed idee om een contrast te creëren tussen de schoenen en schoenveters. Zeker als je simpele witte schoenen draagt zal dit paar absoluut spectaculair uit de hoek komen.

  Maar waarom zou je kiezen voor Feetunique boven andere schoenveter leveranciers? Nou, wij maken er een prioriteit van om onze collectie schoenveters niet alleen hoog in kwaliteit te houden, maar ook erg betaalbaar. Dit specifieke paar, net als onze paren in de catalogus wordt gemaakt met de beste materialen. Wij gebruiken dikke draden en kleuren die dik genoeg zijn om niet te vervagen na een paar wasbeurten.

  Koop onze veters vandaag en geniet snel van het resultaat!

  Wij hebben 2 verschillende lengtematen, dus kies zorgvuldig.

  Wij garanderen de duurzaamheid van onze producten met een garantie van 24 maanden. Je kunt een paar van onze veters vervangen krijgen of je geld terug krijgen, zolang je kan aantonen dat de schade aan je veters niet is veroorzaakt door misbruik. Wij zijn erg serieus over de kwaliteit van onze schoenveters en wij zijn overtuigd dat het zelfs de meest kritische klanten tevreden kan stellen.

  Naast de kwaliteit, streven wij er ook naar om onze schoenveters zo betaalbaar mogelijk te houden. Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld dit paar schoenveters met camouflage patroon voor maar €4,99! Wij hebben zelfs leuke kortingen als je meerdere paren in een keer besteld:Een korting van €1,99 bij een aankoop van twee paar schoenveters met een prijs van €4,99 per paar.

  Bij een aankoop van drie paar schoenveters tegelijkertijd krijg je een korting van €3,99!

  Beoordeel
  Model: 10M-Flat-ArmyGreenBrown
  Breedte: 10mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester