• 220+ verkocht

  Schoenveters - 10mm Luipaard

  4,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Schoenveters met een patroon zijn de opkomende mode als het schoenen betreft. Op dit moment is het gebruik van simpele effen schoenen namelijk in en het gebruik van opvallende schoenveters produceert een spannend contrast. Een ontwerp wat nooit uit de mode lijkt te gaan is een dierenprint. Mis daarom niet je kans om deze veters met luipaard patroon te bestellen.

  Schoenveters van Top Kwaliteit

  Feetunique is een groeiend bedrijf wat zich toelegt om het meest geliefde schoenveter merk op de markt te worden. Om deze reden streven wij er altijd naar om schoenveters te produceren van een perfecte kwaliteit om onze klanten nooit teleur te stellen. Wij erkennen dat kwaliteit nog altijd de meest belangrijke factor is als het aankomt op koopgedrag. Wij weten ook dat als mensen teleur worden gesteld door de kwaliteit van een product, producten van hetzelfde bedrijf zelden weer worden gekocht.

  Precies om deze redenen nemen wij elk paar schoenveters extreem serieus. Wij gebruiken alleen hoogwaardige dikke draden zodat jij voor de langst mogelijke tijd kan genieten van deze veters.  

  Een variëteit van keuze

  Wij geven onze klanten ook een groot scala aan opties met betrekking tot verschillende stijlen, breedtes, texturen, lengtes en kleuren! Dit specifieke model heeft een witte basis met een luipaard print en een zachte textuur als afwerking.

  Ze zijn beschikbaar in twee verschillende lengtes, dus kies de veter die het beste past bij het type schoenen wat je draagt.

  Koop onze veters vandaag en geniet snel van het resultaat!

  Wij hebben 2 verschillende lengtematen, dus kies zorgvuldig.

  Betaalbare prijzen

  Naast onze product kwaliteit, weten we dat mensen ook vaak naar prijskaartjes kijken, helemaal in tijden van een economisch mindere periode. Wij streven er daarom naar om onze schoenveters zo betaalbaar mogelijk aan te bieden. Neem een kijkje in onze catalogus voor alle prijzen en houd er rekening mee dat alle prijzen al inclusief btw zijn.

  Mis onze speciale kortingen niet als je meerdere paren in een keer besteld. Wij kijken er naar uit om je in te toekomst van dienst te zijn, dus bestel vandaag nog.

  Beoordeel
  Model: 10M-Flat-Leopard-Brown
  Breedte: 10mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester