• 20+ verkocht

  Schoenveters - 10mm Gekleurde sterren

  4,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Breng een beetje kleur en smaak aan je effen gekleurde schoenen met onze speciale schoenveters met patroon. Deze schoenveter is breder dan de meeste veters die je tegen zult komen op de markt en is ook beschikbaar in verschillende lengtes om uit te kiezen. Dit paar is gemaakt met als basis onze zwarte veter met daarom sterren in verschillende kleuren als opgedrukt patroon ontwerp. Deze veters zullen spectaculair lijken met effen witte schoenen!

  Waarom zou je schoenveters kopen?

  Mensen vergeten vaak dat schoenveters ook een onderdeel zijn van hun algehele uiterlijk. Terwijl het heel normaal is dat je waarschijnlijk niet genoeg geld hebt om elke dag van de week en ander paar schoenen te dragen, kun je mensen prima voor de gek houden door elke dag een ander paar veters te gebruiken!

  Waarom kiezen voor Feetunique?

  De belofte van Feetunique is om hoogwaardige schoenveters aan te bieden tegen betaalbare prijzen zodat elke schoen eigenaar de kans kan krijgen om een tenminste een extra paar schoenveters te hebben. Wij doen er alles aan om de je de best mogelijke online winkel ervaring aan te bieden.

  Koop onze veters vandaag en geniet snel van het resultaat!

  Wij hebben 2 verschillende lengtematen, dus kies zorgvuldig.

  Waarom zou ik dit paar veters kopen?

  Alle schoenveters uit onze selectie worden zorgvuldig geproduceerd om er zeker van te zijn dat ze duurzaam en prachtig genoeg zijn. Dit paar is echter perfect voor je als je een paar witte schoenen hebt of andere licht gekleurde schoenen. Deze veters zal zeker een kleurrijk tintje toevoegen aan je schoenen. Je hebt verder de keuze uit twee verschillende lengtes.

  Naast het feit dat de veters van hoge kwaliteit zijn, zijn ze ook nog eens betaalbaar. Een paar kost namelijk maar €4,99. Wij hebben zelfs verlaagde prijzen als je meerdere paren in een keer besteld. Neem een kijkje in onze catalogus.

  Beoordeel
  Model: 10M-Flat-ColorfulStars
  Breedte: 10mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester