• Schoenveters - 10mm Wit met zwarte sterren

  4,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Zwart en wit zijn twee neutrale kleuren die een perfect contrast vormen om spectaculaire combinaties te creëren. Het maakt niet echt echt uit welke kleur je schoenen zijn, dit paar schoenveters lijkt er hoe dan ook geweldig bij. Je hoeft ons niet op ons woord te geloven, want dit is namelijk een schoenveter, die je eigenlijk niet kan missen in je collectie.

  Wij doen er alles aan om schoenveters te produceren die van hoge kwaliteit zijn, omdat wij bij Feetunique begrijpen wat de nadelen kunnen zijn van het hebben van een online bedrijf. Informatie is beschikbaar voor iedereen en het is altijd maar een paar klikken van je verwijdert. Als bij ons de kwaliteit van de producten naar beneden gaat en onze klanten slechte beoordelingen over ons achterlaten op het internet, kan ons bedrijf al heel snel de gevolgen hiervan ondervinden.

  Dit is waarom ons bedrijf een zeer strikt controle systeem gebruikt en gelukkig zien wij hier van de resultaten. Wij hebben namelijk tot nu toe alleen nog maar positieve feedback over onze veters ontvangen. Je kunt onze beoordelingspagina controleren als referentie. Dit paar veters heeft een breedte van 10mm, wat iets breder is dat de meeste schoenveters die worden aangeboden op de markt.

  Het ontwerp van deze veters is erg gaaf en wij gebruiken hier voor als basis onze witte veters met daarop een patroon van zwarte sterren. Dit is een erg goede combinatie van kleuren die goed te combineren valt met donker gekleurde schoenen, helemaal bij zwarte schoenen. De duurzaamheid van onze veters kan worden toegeschreven aan de hoogwaardige materialen die wij altijd gebruiken om onze veters te produceren. Wij gebruiken dikke draden en rijke kleuren die niet snel zullen vervagen.

  Koop onze veters vandaag en geniet snel van het resultaat!


  Beoordeel
  Model: 10M-Flat-WhiteWithBlackStars
  Breedte: 10mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester