• 360+ verkocht

  Ovale lichtblauwe schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Lichtblauwe ovalen schoenveters laten je sportschoenen stralen

  Met lichtblauwe ovalen schoenveters geef je zelfs de helderste hemel een extra blauwe toets. Deze schoenveters werden speciaal ontwikkeld voor alle sportievelingen die hun prestaties naar een hoger niveau willen brengen.

  Net zoals de vleugels op de schoenen van de Griekse god Hermes, brengen deze schoenveters je op een nooit eerder ervaren kruishoogte. Jouw sportschoenen voelen lichter aan omdat ze met deze schoenveters als het ware vleugels krijgen. Bovendien straal je van zelfvertrouwen omdat je weet dat deze schoenveters gelijke tred houden met elke stap die je neemt.

  Denk vooral niet dat deze lichtblauwe kleur alleen geschikt is voor lichte sportprestaties. We hebben voor deze kleur gekozen omwille van zijn opvallende, stijlvolle en veelzijdige uitstraling. Maar we moeten ook eerlijk zijn: met deze kleur zullen vooral je schoenveters opvallen in plaats van je schoenen. Mensen denken immers niet altijd aan een stralend blauwe hemel als ze een blik werpen op iemands voeten.

  Dat gezegd hebbende: in combinatie met de juiste kleur schoenen zal iedereen je verbaasd aanstaren.

  Wat is er opwindender dan een persoonlijk record te vestigen? Een persoonlijk record vestigen en er bovendien opwindend uitzien. En wie weet vestig je hierdoor misschien wel een wereldrecord. Maar laten we nu vooral nog niet te hard van stapel lopen.

  Of weet je wat? Droom toch maar van dit wereldrecord. Rijg die lichtblauwe ovalen schoenveters door je sportschoenen en zweef je een weg naar de top.


  Beoordeel
  Model: 6M-Oval-LightBlue
  Breedte: 6mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Worden vaak in sportschoenen gedragen
  Elasticiteit tot 15%
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat