• 1410+ verkocht

  Ovale zwarte schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Zwarte ovalen schoenveters zijn voor echte sportfanaten

  Onze zwarte ovalen schoenveters geven sportschoenen een professionele uitstraling. Deze werden speciaal ontwikkeld om de veelzijdigheid te benadrukken die nodig is om onder alle omstandigheden goed te presteren en bovendien staat zwart goed bij elke andere kleur.

  Of je schoenen nu alle kleuren van de regenboog hebben of net een eenvoudige effen kleur, in combinatie met zwart ziet elke schoen er prachtig uit.

  Weten wij dat zeker? Ja, dat weten we zeker. Waarom weten wij dat zeker? Omdat we ze in combinatie met elke kleur getest hebben.

  Zodra je deze schoenveters in je schoenen vastknoopt, krijg je zin om actie te ondernemen. Een sprintje, een rondje basketbal of een spontane driedubbele salto: ovalen zwarte schoenveters helpen je met het leveren van om het even welke prestatie.

  Precies daarom werden deze schoenveters ontwikkeld!

  Dankzij de ultramoderne flexibiliteit van deze schoenveters, de duurzaamheid en de speciale technologie op het gebied van veiligheid lever je veel betere sportprestaties. Moeilijk te geloven? Test het zelf uit! Met deze schoenveters is het net alsof je een stoommachine aandrijft met een gigantische hoeveelheid steenkool (behalve dan dat onze schoenveters veel milieuvriendelijker zijn. Bewijs hiervan is het OEKO-TEX®-certificaat waarover ze beschikken).

  Je schoenen zullen er niet alleen gloednieuw uitzien, ze zullen ook beter zitten. Zet je met deze schoenveters alvast maar schrap om nieuwe records te vestigen (zowel voor jezelf als voor de hele sportwereld).


  Beoordeel
  Model: 6M-Oval-Black
  Breedte: 6mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Worden vaak in sportschoenen gedragen
  Elasticiteit tot 15%
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat