• 1060+ verkocht

  Ovale witte schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Ovalen witte schoenveters laten zien wat je in petto hebt

  Prestigieuze schoenveters voor prestatiegerichte atleten! Ovalen witte schoenveters brengen je sportschoenen op een hoger niveau.

  Oh, lever je al sportprestaties op topniveau? Ben jij de winnaar van de meest recente gouden medaille? Of heb jij de vorige editie van de Spartathlon gewonnen?

  Prima!

  Als dat zo is, dan zullen deze schoenveters je helpen om een nog nooit eerder gevestigd record binnen te halen.

  Ovalen witte schoenveters zijn voor sportfanaten die ’s ochtends vroeg een rondje gaan rennen en hierbij geen publiek nodig hebben. Het applaus van sportschoenen die keer op keer de grond raken is voor hen ruim voldoende.  Deze schoenveters zijn voor lopers die het om middernacht niet erg vinden dat voorbijgangers denken dat ze net een overval gepleegd hebben. Als het kriebelt, moet je sporten en als het donker is dan verlichten deze witte schoenveters je pad.

  Wit is een samenstelling van kleuren en dit is nou precies de reden waarom wit goed staat bij elke kleur, inclusief wit zelf. Deze schoenveters kan je combineren met elke andere kleur en bij elk soort schoenen. Hoewel, als je van plan bent om door de modder te gaan rennen, dan kies je misschien beter voor een andere kleur. Wit en modder gaan echt niet samen!

  Ben je een krachtpatser die zich helemaal voor de sport inzet, dan kan je dit met onze ovalen witte schoenveters bewijzen.


  Beoordeel
  Model: 6M-Oval-White
  Breedte: 6mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Worden vaak in sportschoenen gedragen
  Elasticiteit tot 15%
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat