• Elastische platte donkerbruine schoenveters (zonder strik)

  5,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Rafelen of breken niet
  • Tovert elke schoen om tot een slipper
  • Strik nooit je schoenveters meer!
  • Elasticiteit levert een comfortabele pasvorm

  Veters strikken is officieel tijdsverspilling. 

  je hebt de no-tie platte schoenveters gevonden. Dat betekend dat je nooit meer tijd hoeft te spenderen aan het strikken en openen van je schoenen. Je sneakers hebben geen overtollig grote strikken meer. Dat betekent dat je er niet meer over valt of tussen je ketting krijgt. Daar in tegen, heb je wel een mooie gladde stijlvolle schoen die je zo aan en uit kunt glippen, zonder een seconde te verspillen. 

  Personaliseer je sneaker met donker bruine veters. 

  wanneer je je nieuwe paar platte no-tie schoenveters ontvangt, is het eerste wat je opvalt de kleur, welke precies als de foto is. Wanneer je deze koopt om een gepersonaliseerde look te krijgen, doen deze veters precies wat ze beloven. Strik ze als elke andere veter, trek ze strak en houdt ze op de plek met de veter eindes en dat was het. Zo gemakkelijk.

  Twee veters en vier sloten betekent dat je je veters maar een keer strikt. 

  Het pakket val een paar elastieken veters en vier veter eindes bevatten. Als je de veters eenmaal in de schoenen hebt zitten, knip je ze op maar en zet ze vast met de veter eindes. Het strikken van veters behoort tot een herinnering vanaf nu. 

  Geniet van de hoogste kwaliteit veters op de markt. 

  Donkerbruine no-tie schoenveters van FeetUnique leven langer, voelen comfortabeler en zien er beter uit. Als je niet helemaal 100% tevreden bent over de veters, geven we je het geld terug en mag je de veters houden. Daarboven op zijn ze nog goed geprijsd en met gratis verzending over de hele wereld. 

  Beoordeel