• Elastische platte hot pink schoenveters (zonder strik)

  5,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Rafelen of breken niet
  • Tovert elke schoen om tot een slipper
  • Strik nooit je schoenveters meer!
  • Elasticiteit levert een comfortabele pasvorm

  Hot pink elastische, platte schoenveters zonder strik toveren je schoenen direct om in slip-ons.

  Als je graag mooie schoenveters draagt, maar je vindt het vervelend om ze steeds opnieuw te moeten strikken, dan zijn deze hot pink elastische, platte schoenveters zonder strik voor jou gemaakt. Het maakt niet uit wat voor soort schoenen je hebt (behalve hoge laarzen), ze passen overal in. Je kunt je oude veters gemakkelijk vervangen. Nadat je de nieuwe veters in je schoenen steekt, heb je direct een nieuw paar slip-ons. Strik je schoenveters nooit meer!
   

  Veilige pasvorm met elastisch comfort.

  De stevige maar comfortabele 130% stretch van deze elastische veters, zorgt ervoor dat je levensstijl niet wordt onderbroken door je nieuwe slip-ons. Eigenlijk ondervind je juist hinder van het feit dat je iedere dag je veters moet strikken. Als je een bezige bij bent zal de kwaliteit van deze schoenveters je verbazen. Zowel kinderen als volwassenen genieten van het gemak van deze veters. Het is daarom ook een geweldige aankoop voor het hele gezin. Door de universele pasvorm hoef je niet na te denken over de afmetingen. 
  We garanderen dat de veters langer mee gaan dan je schoenen.

  Het elastische materiaal zorgt ervoor dat deze veters langer meegaan dan veters gemaakt van normale stof of leer. Om deze reden garanderen we dat ze langer meegaan dan de schoenen waaraan je ze vastmaakt. Als ze om welke reden dan ook breken, krijg je meteen nieuwe veters toegestuurd. Gratis. Zo zeker zijn we van onze kwaliteit.

  Ontworpen om je schoenen een opvallende hot pink look te geven. 

  Het platte ontwerp van onze veters zorgt ervoor dat de hot pink kleur goed naar voren komt. Zelfs als je schoenen grotendeels zwart of wit zijn. Dit is natuurlijk perfect voor iedereen die zijn saaie schoenen wil opvrolijken, maar ook als je al een roze patroon in je schoenen hebt. 
  Simpel gezegd - je bent op zoek naar de beste schoenveters zonder strik en je hebt ze gevonden. De vraag is alleen: Is dit de juiste kleur voor jou? Wij denken van wel.

  6 Top redenen om te shoppen bij FeetUnique

  UITSLUITEND KWALITEIT VETERS – Sterke en veilige veters waar je op kunt rekenen.
  GROOT AANBOD – Leer, zonder knopen, plat, ovaal, rond, dun, kort, lang - We hebben alles. 
  TEVREDENHEIDSGARANTIE – We bieden 100% Tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? We bieden een snelle en klantvriendelijke retournering - veters hoeven niet te worden teruggestuurd. 
  GRATIS VERZENDING – Geen minimum bedrag - Altijd gratis wereldwijde verzending. 
  100% VEILIG BETALEN –SSL-coderingsbeveiliging. Een beveiligde website met 100% veilige transacties. 
  UITSTEKENDE KLANTENSERVICE – Efficiënte en snelle antwoorden + probleemoplossing > Klanttevredenheid is onze prioriteit. 

  Beoordeel