• Elastische platte neon gele schoenveters (zonder strik)

  5,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Rafelen of breken niet
  • Tovert elke schoen om tot een slipper
  • Strik nooit je schoenveters meer!
  • Elasticiteit levert een comfortabele pasvorm

  Neon Gele Elastische Platte Schoenveters Zonder Knoop - Nooit Meer Veters Strikken.

  Je hoeft je nieuwe elastische schoenveters maar één keer te strikken en daarna nooit meer. Het 130% stretchvermogen zorgt voor een comfortabele pasvorm, iedere keer als je jouw schoenen draagt. Je hoeft je rug niet meer te buigen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over krampen, spieren verrekken of vallen. Daarbij komt dat de neon gele kleur en het platte design zorgen voor een opvallende stijl waarmee je de show gaat stelen.

  Een Universele Maat voor Comfort in Iedere Schoen

  De elastische schoenveters zonder knoop zijn geschikt voor ieder type schoen behalve voor enkel laarsjes. Geen schoen is te groot of te klein. Dit komt omdat je de veters afstelt op de juiste maat voor jouw schoenen. Vervolgens knip je het overige deel veter af en plaats je de bijgeleverde sluiting. Je kunt zelfs kiezen voor een vlinderknoop zoals bij gewone veters. De veters zonder knoop zijn geschikt voor jezelf en voor je kinderen zodat jullie sneller de deur uit kunnen. Zelfs zijn ze geschikt voor grootouders, zodat ze niet meer hoeven te buigen om hun veters te strikken. Voor wie ze ook zijn, deze neon gele elastische platte schoenveters stellen nooit teleur. 

  Neon Gele Elastische Schoenveters Zonder Knoop Gaan Langer Mee Dan Schoenen

  Ze blijven er ook nog eens geweldig uit zien. Ze zijn buitengewoon duurzaam gemaakt zodat ze langer mee gaan dan de schoenen zelf, zonder de neon gele gloed te verliezen.

  6 Top redenen om te shoppen bij FeetUnique

  UITSLUITEND KWALITEIT VETERS – Sterke en veilige veters waar je op kunt rekenen.
  GROOT AANBOD – Leer, zonder knopen, plat, ovaal, rond, dun, kort, lang - We hebben alles.
  TEVREDENHEIDSGARANTIE – We bieden 100% Tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? We bieden een snelle en klantvriendelijke retournering - veters hoeven niet te worden teruggestuurd.
  GRATIS VERZENDING – Geen minimum bedrag - Altijd gratis wereldwijde verzending.
  100% VEILIG BETALEN –SSL-coderingsbeveiliging. Een beveiligde website met 100% veilige transacties.
  UITSTEKENDE KLANTENSERVICE – Efficiënte en snelle antwoorden + probleemoplossing > Klanttevredenheid is onze prioriteit.  Beoordeel