• Elastische platte lichtbruine schoenveters (zonder strik)

  5,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Rafelen of breken niet
  • Tovert elke schoen om tot een slipper
  • Strik nooit je schoenveters meer!
  • Elasticiteit levert een comfortabele pasvorm

  Je bent nu officieel klaar met het strikken van veters. 

  Het duurt elke dag 10 seconden om uw schoenen te strikken en 10 seconden om ze weer los te maken, wat over 2 uur per jaar maakt. Pak die tijd terug met no-tie schoenveters van FeetUnique. daarbovenop goede prijzen en gratis verzending. We hebben de beste collectie kleuren, waaronder lichtbruin. Bestel vandaar nog om gemak in stijl te ervaren

  Klaar om nooit meer je veters te strikken?

  Het installeren van de no-tie schoenveters is een simpel drie stappen proces. Als eerste stopt u de nieuwe veters in uw schoenen en trek ze strak. Als tweede haal je de overtollige veterlengte eraf, je hoeft ze toch niet meer te strikken. Als laatste zet je de eindpunten op de eindes. Daarna, kun je je voet in en uit de schoen halen voor een comfortabele, betrouwbare pasvorm. 

  Wat is er inbegrepen in de bestelling?

  Een paar extra lange, licht bruine no-tie schoenveters. Zo weten we zeker da elke schoen past. vier eindpunten zijn inbegrepen, wat je alles geeft om de no-tie schoenveters te installeren. 

  Waarom voor FeetUnique kiezen?

  We zijn een klein team dat echt geeft om onze klanten. Daarom bieden we een 100% garantie zonder vragen. Als je niet compleet gelukkig bent met je licht bruine schoenveters, geven we je je geld terug en je hoeft niet eens de veters terug te sturen. Bestel vandaag nog risico vrij! 

  Beoordeel