• 20+ verkocht

  Schoenveters - 10mm Peace wit

  4,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen

  Uitverkocht

  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Vrede liefhebbers zullen zeker niet terugdeinzen om deze nieuwe veter te gebruiken uit onze steeds groter wordende selectie schoenveters! Dit zijn witte schoenveters waar met zwarte inkt vrede tekens op geprint zijn. Het is een fris ontwerp voor je schoenen en het zal met deze veters voelen alsof je elke keer een nieuw paar schoenen draagt.

  Het Bedrijf

  Feetunique is een groeiend bedrijf die zich toelegt op het aanbieden van betaalbare schoenveters van een goede kwaliteit. Wij erkennen de voor en nadelen van de online industrie en de snelheid van informatie verspreiding is daar een gedeelte van. Wij weten dat een slechte beoordeling een behoorlijke dreun kan uitdelen aan een bedrijf. Dit is waarom wij er alles aan zullen doen om nooit toe te geven op de kwaliteit van onze producten en diensten.

  De Collectie

  Onze selectie schoenveters is altijd nog groeiend en wij proberen dan ook zo nu en dan weer nieuwe stijlen en ontwerpen te introduceren. Dit is waarom je het ons eigenlijk moet laten weten als je ideeën hebt of je een aanvraag hebt voor een bepaalde stijl. Wij hebben beoordelingsgedeelten in onze catalogus aangebracht en je kunt ons hier laten weten wat je graag zou willen zien in onze webwinkel. Als je liever niet wil dat andere mensen je bericht kunnen lezen mag je ons ook een bericht sturen naar ons persoonlijke email adres: cc.detail.rb@gmail.com

  Koop onze veters vandaag en geniet snel van het resultaat!

  Wij hebben 2 verschillende lengtematen, dus kies zorgvuldig.

  Dit Paar

  Draag het teken van de vrede op je schoenen met dit paar witte veters en de opgedrukte zwarte tekens van de vrede. Net zoals al onze veters uit de catalogus, beloofd ook dit paar weer van excellente kwaliteit te zijn en zoals je van ons gewend bent, tegen een zeer betaalbare prijs. De breedte van deze veter is net iets breder dan de meeste veters die je tegen zult komen op de markt. De textuur is glad en prachtig, dus dit is een veter om zeker in gedachten te houden, helemaal als je vredelievend bent.

  Beoordeel
  Model: 10M-Flat-WhiteWithPeace
  Breedte: 10mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester