• 20+ verkocht

  Schoenveters - 10mm Peace zwart

  4,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen

  Uitverkocht

  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Onze kleding is een manier om een onze gedachten te laten spreken en we moeten dus altijd gebruik maken van de kledingstukken die weerspiegelen wat we denken. Een goed voorbeeld hiervan kan bijvoorbeeld onze zwarte vredelievende veter zijn. Laat wat liefde voor vrede op aarde zien en loop rond met deze zwarte schoenveters met wit gedrukte vredestekens.

  Een overvloed aan keuze is een van de dingen waar je van kan genieten als je gaat voor het Feetunique merk. Wij bieden veel verschillende stijlen aan in onze online catalogus en hiernaast hebben we ook een ruime keuze uit lengtes, kleuren, texturen, breedtes en uiterlijk. Je kunt dus heel specifiek een keuze maken met je eigen smaak in gedachten en je kunt er ook zeker van zijn dat je altijd waar voor je geld krijgt bij Feetunique. Onze veters zijn namelijk van een excellente kwaliteit en de prijzen zijn erg betaalbaar.

  Schoenveters met een patroon zijn een van onze laatst toegevoegde producten aan onze nog altijd uitbreidende catalogus van prachtige en duurzame schoenveters. Wij willen dat je gedag zegt tegen de saaie en neutrale kleuren en soms dapper kiest voor een ander patroon voor op je veter. Deze schoenveters kosten een beetje meer dan onze normale veters, maar met deze leuke ontwerpen zijn ze het meer dan waard.

  Dit bepaalde paar is gemaakt van onze basis zwarte 10mm veters met opgedrukte vredestekens in het wit. De breedte is iets afwijkend van de meeste schoenveters beschikbaar op de markt. Dit model wordt verder beschikbaar gesteld in twee verschillende lengtes. Wij hebben een blog opgezet om jou te helpen de juiste veterlengte te kiezen voor je schoenen. Het principe is echter simpel: kortere veters worden gemaakt voor kleinere schoenen, terwijl de langere veters beter passen bij grotere schoentypes met meer veterogen.

  Koop onze veters vandaag en geniet snel van het resultaat!

  Wij hebben 2 verschillende lengtematen, dus kies zorgvuldig.

  Betaalbaarheid is een van de dingen die wij van Feetunique altijd garanderen! Dit paar veters kost bijvoorbeeld maar €4,99, inclusief alle mogelijke belastingen! De prijs wordt nog beter als je er voor kiest om in een keer meerdere paren te bestellen, aangezien wij verlaagde prijzen voor deze bestellingen hanteren. Bekijk onze catalogus voor een overzicht van onze prijzen!

  Beoordeel
  Model: 10M-Flat-BlackWithPeace
  Breedte: 10mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester