• 40+ verkocht

  Donker grijze no-tie Siliconen schoenveters

  7,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Tovert elke schoen om tot een slipper
  • Strik nooit je schoenveters meer!
  • Stof- en zand werend en compleet waterdicht
  • Elasticiteit levert een comfortabele pasvorm

  Donkergrijze no-tie siliconen schoenveters veranderen jouw schoenen naar instappers. 


  Maak je op voor de perfecte combinatie van stijl en gemak. Met donkergrijze siliconen veters draag je een spannende nieuwe look, terwijl je nooit meer hoeft te bukken om je schoenen weer eens te strikken. Dat komt doordat deze siliconen veters jouw schoenen veranderen naar instappers. 
  De voordelen? Je besteed in een leven gemiddeld 973 uur aan veters strikken.(dat is inderdaad anderhalve maand ja). Zou je niet iets anders willen doen met die tijd? Wij wel!

  Elastieken siliconen veters passen in schoenen voor zowel kinderen als volwassenen. 


  Of de schoen waar de veters in gaan nu voor kinderen of volwassenen zijn, deze veters passen. Dit betekend dat de hele familie en al je vrienden kunnen genieten van dit klassiek voorbeeld van modern comfort (en er nog goed uitzien ook als je het ons vraagt) Omdat de veters van siliconen zijn, kunnen deze tot dubbel hun lengte strekken, wat de perfecte pasvorm oplevert. Of dat het voor een kinderschoen of volwassen schoen is maakt niet uit. Ze passen in feite in elk paar, zolang de schoen maar acht veter gaten heeft of minder. 

  Kies uit een scala aan kleuren, stijl je schoenen in alle kleuren van de regenboog. 


  Je kunt ervan uit gaan dat onze prijzen competitief zijn, helemaal als je onze kwaliteit ziet. Maar ook nog gratis verzending? Jouw voeten kunnen het niet meer niet veroorloven er uniek uit te zien. Verander je stijl met verschillende kleuren en alleen jouw verbeelding is het limiet. Je kunt bijvoorbeeld elke veter een andere kleur geven of het gewoon simpel houden met een kleur. Hoe dan ook, je hebt gegarandeerd supermooi uitziende schoenen.


  No-tie veters zijn makkelijk om aan te brengen in jouw schoenen. 


  No-ti schoenveters betekent eigelijk dat je schoenen nooit meer ontstrikt kunnen raken. Betekend dat dat ze moeilijk aan te brengen zijn? Nee. Het einde van jouw donkergrijze siliconen schoenveters houdt je stevig vast als je de uiteinden door de gaten heen drukt. Je moet alleen even kijken of je acht of minder gaten in je schoen hebt. 

  Donkergrijze siliconen schoenveters zijn gemaakt om lang mee te gaan. 


  Deze zullen jouw schoenen overleven, maar ze doen meer dan lang meegaan. Het siliconen is waterdicht en extreem moeilijk te bevlekken. Krijg je het toch voor elkaar, kun je het gewoon afvegen met een natte doek. Waar gewone veters het leuk vinden om te rafelen, vlekken te krijgen en vergagen, krijg je dit niet voor elkaar met deze veters. 

  No-tie veters zijn beter dan gewone schoenveters. 


  Donkergrijze siliconen schoenveters zijn een goed voorbeeld van schoen innovatie. Wat is de toekomst van mode als het niet draait om de ultieme balans van gemak, comfort en betrouwbaarheid. Omarm de toekomst met een paar gepersonaliseerde instappers. Wie had ooit gedacht dat je uitkeek naar het aantrekken van je schoenen. 

  Beoordeel