• 20+ verkocht

  Light grijze no-tie Siliconen schoenveters

  7,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Tovert elke schoen om tot een slipper
  • Strik nooit je schoenveters meer!
  • Stof- en zand werend en compleet waterdicht
  • Elasticiteit levert een comfortabele pasvorm

  Lightgrijze no-tie siliconen schoenveters veranderen jouw schoenen in instappers. 


  Sneakers en hardloopschoenen (in alle maten) hoeven nooit meer gestrikt te worden als de lichtgrijze siliconen veters ze bij elkaar houden. Haal heel simpel je oude stoffe veters uit de schoen en stop de lichtgrijze siliconen straps ervoor in plaats in een paar minuten. En zo heb je heel snel een paar instappers die bij jouw mode idee en levensstijl horen. Het materiaal is siliconen en heeft de kracht om de tands des tijds te doorstaan, maar ook alle activiteiten die je met de schoenen wil doen. Het is goedkoop en van hoge kwaliteit en ook nog eens gratis verzenden over de hele wereld.

  Lichtgrijze siliconen strips passen in zowel kinder als volwassen schoenen. 


  1 paar siliconen schoenveters komen met zestien straps in totaal. Acht voor elke schoen. Een schoen met acht of minder veter gaten is dan ook optimaal voor deze veters. Het elastieken siliconen materiaal kan tot dubbel zijn eigen lengte rekken zonder ooit te strak of te los komen te zitten, wat betekend dat ze zowel voor volwassenen als kinderen perfect zijn. 

  Elastieke veters zijn gemaakt van siliconen, een stof/ vlekken en water werend materiaal. 


  Zand en stof worden door traditioneel stoffen veters aangetrokken, maar deze siliconen veters hebben dat probleem niet. Ze zijn zowel stof als vuil bestendig + compleet waterdicht. Als ze dan toch een vlek hebben opgelopen, kun je ze makkelijk schoon krijgen met een dampe doek en ze zijn weer zo goed als nieuw. 

  Schoenen kunnen aangepast worden met een scala aan leuke kleuren. 


  Schoen personalisering wordt naar een nieuwe hoogte gezet met siliconen straps, en lichtgrijze no-tie schoenveters zijn een heel goed startpunt. Als universele kleur passen ze vrijwel bij elk motief schoen en bijna alle andere kleuren. Van donkergrijs tot rode veters, van blauw naar Hot Pink siliconen straps, je kunt zelfs alle acht de veters in een andere kleur pakken als je wilt. Je bent helemaal in controle. 


  Deze no-tie schoenveters zijn makkelijk aan te brengen. 


  Als je vetergaten klein zijn, zou je wellicht een beetje extra moeite moeten doen, maar ongeacht de situatie, je kunt beide einden van alle zestien siliconen straps er in onder tien minuten in stoppen. Met die tijd zorg je ervoor dat je nooit je schoenen meer hoeft te strikken, wat op zijn beurt je rug weer wat verkeerde buk bewegingen bespaart. Dat is dan weer tien minuten supergoed besteed. 

  Je wilt je schoenen nooit meer strikken. 


  Er komt een moment dat je anderen hun schoenen ziet strikken en het er behoorlijk oud bollig uit vindt zien. Dat is omdat de toekomst helemaal in het vaandel van comfort en gebruiksgemak wappert. Met lichtgrijze no-tie schoenveters zullen je schoenen er niet alleen ontzettend modieus uitzien, maar ook nog eens in een seconde aan te trekken zijn, wat een perfecte fit en comfort oplevert. Elke keer weer. 
  Beoordeel